Twee hefarmconfiguraties

Bobcat biedt twee hefarmstijlen voor zijn laders om aan uw dagelijkse uitdagingen te voldoen. Vergelijk hefarmontwerpen en kies de configuratie die past bij uw hefbehoeften.

Bobcat lader radiaal hefpad

Radiaal hefpad

Als u voor uw projecten over muren moet dumpen, opvullen of diepladers moet laden, overweeg dan een lader met radiaal hefpad. Deze voordelige optie heft de laadbak of het aanbouwdeel in een boogpatroon op, waardoor een groter bereik op middelhoge hoogten wordt geboden in vergelijking met een verticaal hefpad.

Laders met radiaal hefpad:

Rupsladers: Bobcat MT100 / Bobcat T450
Schrankladers: Bobcat s70 / Bobcat s100 / Bobcat s450 / Bobcat s510 / Bobcat s550


Bobcat lader verticaal hefpad

Verticaal hefpad

Als u regelmatig pallets met blokken of graszoden plaatst of in hoge vrachtwagens dumpt, is een verticaal hefpad wellicht de beste keuze. Op laders met verticaal hefpad wordt de last recht omhoog geheven, dichter bij de machine. U kunt veilig meer heffen dan een identieke lader met radiaal hefpatroon. Aangezien u meer bereik heeft op volledige hefhoogte, kunt u in het midden van de truck dumpen of de lader verder weg houden, afhankelijk van uw behoeften.

Laders met verticaal hefpad:

Rupsladers: Bobcat T590 / Bobcat T66 / Bobcat T76 / Bobcat T86
Schrankladers: Bobcat s530 / Bobcat s590 / Bobcat s66 / Bobcat s76 / Bobcat S86


Verward?

Hier is een eenvoudige richtlijn: als uw taken zich meestal op (of onder) ooghoogte bevinden, is een hefpad met radius ideaal. Werk je over het algemeen boven ooghoogte, dan is een verticaal hefpad een betere optie.

Bobcat R series hefarmen

R-serie: meer hefvermogen

Het vermogen om meer te heffen en meer te dragen is de ware maatstaf voor de productiviteit van een lader. In dit opzicht zijn de laders uit de R-serie van Bobcat werkelijk revolutionair. De gegoten stalen hefarmsecties zijn sterker om optimale prestaties te garanderen. De hefarmen, gecombineerd met de geoptimaliseerde hefarmverbinding, zorgen ervoor dat u met meer vertrouwen en gemak meer uitdagende klussen aankunt.

Meer weten over de R-serie?

Rupsladers: Bobcat T66 / Bobcat T76 / Bobcat T86
Schrankladers: Bobcat s66 / Bobcat s76 / Bobcat S86