Onze diensten na verkoop

Bobcat vangaever services wd

U vertrouwt op uw machine om grenzen te verleggen en te graven naar succes. Ons team is er om u daarmee te helpen. Dankzij onze jarenlange ervaring raak je bij problemen vlot weer aan de slag en krijg je vanaf het eerste contact het juiste advies op maat.

Bobcat originele onderdelen

Originele onderdelen

Wij helpen u het exacte onderdeel te vinden. Of het nu gaat om een recent of iets ouder model, onze magazijniers beschikken over de noodzakelijke technische informatie en bezorgen u de onderdelen die uw machine nodig heeft.

Onderdelen
Vangaever service en onderhoud

Service op maat

Onderhoud of herstellingen kunnen zowel in één van onze vestigingen als bij u ter plaatse worden uitgevoerd. Onze technische dienst is uitgerust met het juiste gereedschap en de vakkennis om uw machine binnen de kortst mogelijke tijd weer werkzaam te krijgen.

Service
Vangaever service garantieverlenging

Garanties, kies wat u het beste past

Indien zich binnen de termijn een defect voordoet als gevolg van een materiaal- en/of fabricagefout wordt dit verholpen volgens de garantievoorwaarden. Opteer voor een verlengde garantietermijn die u nog meer en/of langer bescherming en zekerheid biedt.

Garantie
Vangaever service certified tweedehandse machines met garantie

Bobcat certified, zo goed als nieuw

Met Bobcat® Certified kiest u voor gebruikte machine en gemoedsrust. Bobcat ontwikkelde een goedkeuringstraject waarin jonge tweedehandsmachines grondig worden geinspecteerd en dan ook garantie van de fabrikant verdiend.

Bobcat Certified
Bobcat remote control

MaxControl afstandsbesturing

Bobcat MaxControl bediening op afstand is een iOS-app en een hardwarekit die de bediening van uw machines gemakkelijker en handiger maakt dan ooit tevoren. Een extra paar handen wanneer dat nodig is. Klussen voor twee personen kunnen nu door één werknemer worden gedaan, en u kunt afscheid nemen van onnodig in- en uit de cabine stappen.

Bobcat MaxControl
Vangaever financiering

Financiering

Om van uw droom een goed lopende onderneming te maken is een goed bedrijfsplan onmisbaar. Er is geen instant recept. Om de te verwachten inkomsten en uitgaven in balans te brengen kunnen onze sterke partners u helpen bij uw financieringsbehoeften.

Financiering