Bobcat Compacte rupsladers

Bobcat rupsladers bobcat vangaever wd

Speciale productkenmerken van Bobcat

Maak kennis met recente innovaties van Bobcat, opvallende kenmerken en de praktijkvoordelen van onze apparatuur waardoor u slimmer kunt werken en perfecte resultaten kunt bereiken.

Speciale productkenmerken van Bobcat

.

Speciale productkenmerken

Rupslader die weer en wind doorstaat

Met Bobcat® compacte rupsladers beschikt u over alle kennis van Bobcats op het gebied van compacte uitrustingen, gecombineerd met een reeks innovatieve functies die u in alle weersomstandigheden helpen om “de omgeving de baas te zijn”.

Geen enkele conventionele machine op wielen kan concurreren met de verhouding tussen grote hefvermogen en omvang, gecombineerd met de algehele stabiliteit en tractie. Bobcat compacte rupsladers zijn duurzaam, behendig en gemakkelijk te gebruiken, ook op plaatsen waar de laagste gronddruk of flotatie in modder nodig is.

Hoogtechnologische snufjes aan uw rupslader

Een rupslader vindt u bij ons in alle soorten en maten. Van een compacte mini-rupslader tot een uit de kluiten gewassen model met een grote, gerieflijke cabine. Voor welk exemplaar u ook kiest, u rekent op maximale gebruiksvriendelijkheid. Daarvoor zorgen het innovatieve bedieningspaneel, de krachtige motor en de speciaal ontwikkelde rupsbanden met stevige grip.

Aanbouwdelen en wisselstukken rupslader

Het grote voordeel van een rupslader van Vangaever? U voegt er allerlei soorten aanbouwdelen aan toe. Of laat uw machine vakkundig door ons ombouwen. Totdat u exact krijgt wat u nodig hebt voor uw werkzaamheden. Ook houden wij op elk moment een ruime hoeveelheid wisselstukken in voorraad. Zo valt uw werf nooit stil!

Kies uit de uitgebreide reeks Bobcat compacte rupsladers... er is er altijd wel een naar uw wens!

Heb je graag een brochure van onze producten?

Download hier onze brochure

Ontdek all Aanbouwdelen voor de Compacte rupsladers

Bekijk Aanbouwdelen