Garantie

Bobcat vangaever verlengde garantie wd
Bobcat one tough animal

Standaard garantie

Bobcat is expert in het ontwerpen, construeren en produceren van de robuuste compacte machines volgens de hoogste standaards voor kwaliteit en duurzaamheid. U kan erop vertrouwen. Daarom geldt onze standaard garantie op machines voor 24 maanden of 2000 bedrijfsuren, wat het eerst voorkomt. Een gedetailleerde beschrijving van de garantiebepalingen vindt u in de onderhouds- en gebruikershandleiding van uw machine.

3 jaar garantie

3 jaar garantie op Bobcat vaste verreikers

Alle Bobcat vaste verreikers worden ontworpen en gebouwd in het Bobcat Center of Excellence in Pontchâteau, Frankrijk. Met meer dan 60 jaar ervaring in het bouwen van machines om materialen te hanteren voldoet deze door ISO 9001 gecertificeerde fabriek aan de hoge kwaliteitsnormen van Bobcat. Dankzij het hoge kwaliteitsniveau van de Bobcat verreikers kan Bobcat Company standaard een garantie van 3 jaar aanbieden (of 3000 uur, wat zich het eerst voordoet), alleen meer voordelen voor u!

Bobcat verlengde garantie vangaever

Verlengde garantie

Een verlengde garantietermijn biedt nog meer bescherming en zekerheid. In antwoord op behoeften en verwachtingen van klanten biedt Bobcat diverse combinaties van dekkingen aan, die gelden voor verschillende garantietermijnen of aantallen bedrijfsuren. Afhankelijk van het type machine lopen deze van 2 tot 5 jaar en 2000 tot 6000 bedrijfsuren.

Wat biedt PROTECTION PLUS Extended Warranty?

 • GEMOEDSRUST
  Om uw reparatiekosten in de toekomst tot een minimum te beperken, kunt u uw Bobcat-machine beschermen met extra garantiedekking. Als er zich toch problemen met de machine voordoen, weet u op voorhand dat u gedekt bent.
 • RISICOMANAGEMENT
  Door een comfortabele bescherming te bieden tegen reparaties als gevolg van materiaal- of fabricagefouten, vermindert PROTECTION PLUS uw blootstelling aan financiële risico's aanzienlijk.
 • CONTINUÏTEIT
  Met PROTECTION PLUS kunt u vertrouwen op de standaard schadeprocedures en -processen die eventuele reparaties tijdens de standaard garantieperiode hebben vergemakkelijkt.
 • HOGERE DOORVERKOOPWAARDE
  De doorverkoopwaarde blijft hoog dankzij hoogwaardige reparaties en de mogelijkheid om de PROTECTION PLUS-garantie over te dragen aan een nieuwe eigenaar. PROTECTION PLUS vertelt een potentiële koper ook dat uw machine superieure zorg en onderhoud heeft gekregen.
 • GEGARANDEERDE KWALITEIT
  De verlengde garantie van PROTECTION PLUS wordt volledig ondersteund door Bobcat om ervoor te zorgen dat u net zo zeker van onze producten bent als wij. Het omvat door de fabriek gesteunde originele onderdelen en arbeid door gecertificeerde monteurs, en het wordt door alle geautoriseerde Bobcat-dealers erkend.

M-PACT

Als ervaringsdeskundige zijn wij bij Vangaever overtuigd dat anticiperen loont. Daarom ontwikkelden we M-PACT, het totaalpakket dat u nog méér biedt.

M-PACT: Hét onderhoudsprogramma voor jouw Bobcat®-materiaal.M-PACT