M-PACT

M PACT Bobcat vangaever wd
M pact kat

Ook een kat met 9 levens behoeft verzorging

‘Een kat heeft 9 levens’. Een waarheid als een… koe? Het gaat in ieder geval wél op bij de Bobcat! De robuuste bouwmachines zijn immers gebouwd om een eeuwigheid mee te gaan. Een katje om zonder handschoenen aan te pakken, is het evenwel niet: ook je Bobcat is gebaat bij periodiek onderhoud. Zoniet gaan die 9 levens geheid razendsnel voorbij…

Voor wie z’n wagen verkoopt, is het vaak gissen naar de correcte waarde van een voertuig. En ook de koper krijgt vaak geen hoogte van het ‘goed huisvaderschap’ van eerstgenoemde. Hetzelfde geldt voor bouwmachines: hoe kan je je als eigenaar verzekeren van een aanzienlijke doorverkoopwaarde? Of hoe weet je als koper dat een kraan of wiellader wel goed werd onderhouden? Het antwoord? M-Pact!

ARE YOU READY FOR M-PACT?

M pact E55 Z

De impact van stilstand

Wie als grondwerker, tuinaannemer, landbouwer of industriële onderneming geconfronteerd wordt met machinestilstand, ziet z’n productiviteit meteen een flinke dreun krijgen. Voor wie dit absoluut wil vermijden, valt het belang van onderhoud van de assets onder geen beding te overzien.

M pact kniklader bobcat

Machineonderhoud en goedkopere wisselstukken

Als ervaringsdeskundige zijn wij bij Vangaever overtuigd dat anticiperen loont. Goed onderhoud van een bouwmachine is een garantie op een lange levensduur. Vandaar ook M-Pact, waarmee je jouw Bobcat niet enkel verzekerd ziet van periodiek onderhoud, waarvoor wij de opvolging verzekeren, maar ineens ook kan rekenen op een enorme voorraad aan goedkopere wisselstukken.

M pact TOT 5 JAAR GARANTIE

Verlengde fabrieksgarantie

Wie een M-Pact afsluit voor z’n Bobcat, kan dus rekenen op een fabrieksgarantie die tot en met 5 jaar langer reikt voor alles wat door deze overeenkomst gedekt wordt, op voorwaarde dat het onderhoud door het Vangaever-team gebeurt. Ook voor zaken die buiten deze garantie vallen, zoals glasbreuk, is het M-Pact in jouw voordeel, want ook voor deze ingrepen krijg je voortaan 10% korting.

Voordelen

Een garantie op premium onderhoud

Als Belgisch Bobcat-pionier, actief sinds 1977, krijg je hét meest ervaren team van Bobcat-experten, alle vervangingsonderdelen, slijtageonderdelen én alle werkzaamheden tegen competitieve prijzen ter beschikking, nodig voor het onderhoud van jouw machine(s).

Een transparante historiek

Vervangingsonderdelen, verse olie, nieuwe banden of rupsen, … Alle werkzaamheden aan je Bobcat worden nauwgezet gelogd in een op te vragen overzichtelijke onderhoudshistoriek.

Een patch tegen kopzorgen

Ieder z’n specialisatie. Jij je werk, wij de machines, en het onderhoud ervan. De M-Pact onderhoudstechnici zorgen ervoor dat jij je kan focussen op je
core business. Het onderhoud van je Bobcat kan je zorgeloos aan ons overlaten.

Een betrouwbare doorverkoop

M-Pact is niet alleen een garantie op goed huisvaderschap, het zorgt ook voor een meer betrouwbare doorverkoop door de gedetailleerde onderhoudshistoriek

M pact het onderhoudsprogramma voor bobcat bij Vangaever

WIJ BIEDEN MÉÉR DAN EEN MACHINE

Ons engagement eindigt niet bij de verkoop, het is pas het begin. Bij Vangaever erkennen we het belang van after sales en service voor uw compacte apparatuur, zodat u het beste uit uw machine haalt.

Het is geen geheim dat al u goed omspringt met uw machine, u ook uw plannen kan waarmaken. Met M-PACT maken we het u gemakkelijk !

Ja, ik wil meer info over M-pact