Tweedehands

Heb je graag een brochure van onze producten?

Download hier onze brochure
Bobcat vangaever certified wd

NIEUW:
BOBCAT CERTIFIED

Met Bobcat Certified-materieel krijgt u een goedgekeurde tweedehands machine met garantie van de fabrikant en een geverifieerde geschiedenis. Dit zorgt voor lagere eigendomskosten met de best tweedehandse Bobcat-machine die verkrijgbaar is.

Meer weten

U zoekt een betrouwbare tweedehandse machine?

Bij Vangaever kan u altijd terecht voor een uitgebreid assortiment machines en aanbouwdelen. Zoek je een goedkope occasie of een jonge grondverzetmachine? Bij ons vindt u de betaalbare en betrouwbare occasie machine die u nodig hebt.

Van jong gebruikt tot compleet gereviseerd

Met een tweedehands machine bent u zeker dat u snel aan de slag kunt. En u kiest voor maximale zekerheid wanneer u de tweedehandse Bobcat bij een erkende dealer met gekwalificeerde technici koopt.
Onze machines zijn overnames van klanten. We gaan dus niet actief op zoek naar occasies. U investeert dan ook met een gerust gemoed, in vertrouwen met garanties die worden waargemaakt.

Tweedehands lader, minigraver of verreiker te koop?

Bekijk ons online aanbod. U vind uw gading niet? Dat kan want ons aanbod wijzigt continu en veel machines halen de publicatie op de website niet. Contacteer ons dan ook voor een aanbod op maat!