Laders

Bobcat s76 schranklader bobcat Vangaever wd

Kies de lader die bij uw activiteiten past

Landschapsarchitectuur, bouw, landbouw, sloop? Wat uw werkterrein ook is, laat u door onze schrankladers door lastig terrein leiden. Of het nu in de modder is of op lastige hellingen, de combinatie van kracht en een lange wielbasis zorgt voor meer stabiliteit en een soepelere rit, zodat u klaar bent voor elke taak. Onze schrankladers zijn bijzonder productief binnen een korte tot middellange werkradius - ruime dekking voor uw industriële, agrarische en bouwkundige taken.

Bobcat schrankladers

Bobcat Compacte Schrankladers

Een schranklader is gewoon een … Bobcat? Geen wonder: het merk Bobcat ontwikkelde de eerste succesvolle exemplaren. Bij Vangaever kiest u dan ook voor die pionier. Al sinds 1977 zijn wij officiële verdeler van Bobcat. En dat staat garant voor de meest moderne, duurzame en krachtige machines – voor al uw toepassingen.

In combinatie met een origineel Bobcat® aanbouwdeel kan elk schrankladermodel een krachtige werkpartner voor u zijn. En door het ruime aanbod vindt u altijd de juiste machine voor elke klus.

Compacte schrankladers
Bobcat rupsladers

Bobcat Compacte Rupsladers

Compacte machines met een reeks innovatieve functies die u in alle weersomstandigheden helpen om “de omgeving de baas te zijn”. Geen enkele conventionele machine op wielen kan concurreren met de verhouding tussen grote hefvermogen en omvang, gecombineerd met de algehele stabiliteit en tractie. Bobcat compacte rupsladers zijn duurzaam, behendig en gemakkelijk te gebruiken, ook op plaatsen waar de laagste gronddruk of flotatie in modder nodig is. Kies uit de uitgebreide reeks Bobcat compacte rupsladers... er is er altijd wel een naar uw wens!

Compacte rupsladers
Bobcat compacte wielladers

Bobcat Compacte Wielladers

Bobcat's nieuwe lijn van compacte wielladers biedt superieure prestaties en levert betrouwbaar gereedschap voor uw werk. Als u op zoek bent naar een manier om snel vrachtwagens te laden of sneeuw te ruimen, met 360° zicht of lage bodemverstoring, dan is een compacte wiellader een perfecte match voor uw bedrijf.

Compacte Wielladers
Bobcat kleine knikladers

Bobcat Klein Knikladers

Kleine knikladers kunnen een veelvoud aan grote uitdagingen in kleine ruimtes aan - en minimaliseren tegelijkertijd de verstoring van bestaande oppervlaktes. Deze wendbare laders bieden een krappe draaikoppeling die het mogelijk maakt om in krappe ruimtes te manoeuvreren, samen met een gazonveilige modus om de kans te beperken dat er in de grasmat wordt gesneden bij het draaien of vervoeren van een lading. Bobcat® kleine knikladers bieden een indrukwekkend hefvermogen in een compact formaat.

Kleine knikladers
Gehl knikladers

Gehl Knikladers

Er zijn honderden redenen om een kniklader te kopen. Vangaever stelt u een uitstekende selectie voor van het merk Gehl. Dat staat al meer dan veertig jaar garant voor betrouwbare, innovatieve producten.

Gehl en Sherpa knikladers

Heb je graag een brochure van onze producten?

Download hier onze brochure

Ontdek all Aanbouwdelen voor de Laders

Bekijk Aanbouwdelen