Voor verreikers

Aanbouwdelen

Aanbouwdelen maken van uw machine een veelzijdige alleskunner.

Er is keuze uit meer dan 60 aanbouwdelen, telkens optimaal afgestemd op de mogelijkheden van uw Bobcat wiellader, rupslader, graafmachine, verreiker of Gehl kniklader. Ze maken uw machine nog rendabeler en inzetbaar voor tal van toepassingen.

Accessoires voor Bobcat wiel- en rupsladers, Gehl Knikladers

Robuust, betrouwbaar en veelzijdig. Dat is wat klanten verwachten van machines en aanbouwdelen. Als pionier van compacte machines biedt Bobcat steeds weer innovatieve producten. Dankzij het exclusieve Bob -TachTM aanbouwsysteem kunt u in een oogwenk een bak vervangen door palletvorken, een dieplepel, een grondboor en nog veel meer… Met de optionele Power Bob-TachTM kan u zelfs niet-hydraulische toebehoren wisselen zonder de bestuurdercabine te moeten verlaten.

Ook uw Gehl kniklader kan genieten van het uitgebreide aanbod.

Aanbouwdelen voor graafmachines

Van nivelleerbak, puinbak tot specifiek werktuig voor sorteer- of graafwerk, minigravers worden multifunctioneel met het juiste aanbouwdeel. Een hydraulische klem transformeert een eenvoudige graafbak in een grijper, zelfs zonder tijdsverlies.

Verreikende veelzijdigheid

Of u nu werkt in de bouw, landbouw of industrie, met een hele reeks van aanbouwdelen voor verreikers profiteert u optimaal van hun snelheid, beweeglijkheid, kracht, reikwijdte en verstelbare hoogte.

Op maat

Vangaever heeft een jarenlange praktijkervaring, van ontwerp tot en met feedback van de klant. We zijn dan ook de ideale partner voor alle soorten aanbouwdelen en toepassingen: standaardproduct, op maat van uw machine of naar uw wensen gebouwd.

Contacteer ons en voeg veelzijdigheid toe aan uw investering.

Heb je graag een brochure van onze producten?

Download hier onze brochure