Tuin&Park

Materieel voor tuin en park Bobcat Vangaever

In 2023 breidt Bobcat zijn aanbod uit met machines voor terreinonderhoud waaronder compacte tractoren, zero turn-maaiers en materieel voor grasmatonderhoud. Materieel gebaseerd op dezelfde Bobcat-principes: robuuste en betrouwbare machines die hoge productiviteit combineren met onovertroffen comfort en maximale uptime. Met de compacte machines en een uitgebreid programma aanbouwdelen biedt Bobcat oplossingen voor alle toepassingen in de groenvoorziening en tuinaanleg.

Bobcat compacte tractor Bobcat Vangaever

Compacte tractoren

Een uitgebreide assortiment tractoren in de klassen Subcompact en Compact wordt leverbaar op de Europese markt, met 9 modellen waarin elke klant de juiste oplossing kan vinden. Elk model varieert in grootte en pk en er is telkens keuze tussen manuele en hydrostatische transmissie of een open (ROPS) of gesloten cabine. De compacte tractoren van Bobcat kunnen worden uitgerust met aansluitingen en aftakassen vooraan, in het midden en achteraan. Het beproefde Bob-Tach-systeem is standaard aanwezig op alle front-end laderplatforms, waardoor gebruikers voor de diverse werkzaamheden gemakkelijk aanbouwdelen kunnen wisselen.

Compacte tractor
Bobcat zero turn grasmaaier Bobcat Vangaever

Maaiers

Bobcat introduceert een uitgebreid assortiment robuuste grasmaaiers. Er zijn grasmaaiers met en zonder stoel en achterloopmodellen, en ze zijn allemaal ontworpen voor het efficiënt maaien van grasvelden en gazons. De grasmaaiers van Bobcat zijn bedoeld voor zowel professionele gebruikers als particulieren en uitgerust met een innovatief maaidek, dat beschikbaar is in verschillende afmetingen. In het brede aanbod van duurzame, zero-turn-machines is er een grasmaaier van Bobcat voor elke bestuurder en voor elke toepassing beschikbaar.

Maaier
Bobcat grasmatonderhoud Bobcat Vangaever

Machines voor grasmatonderhoud

Na de overname van Ryan Turf Equipment biedt Bobcat onder het merk Ryan vakkundig ontworpen en krachtige machines voor grasmatonderhoud aan. Het portfolio bevat professionele producten voor zwaar werk met lange levensduur, zoals beluchters, verticuteerders, doorzaaimachines en zodensnijders.

Bobcat L23 kleine kniklader Bobcat Vangaever 05

Kleine knikladers

Deze gazonvriendelijke en zeer wendbare machines koppelen een laag gewicht voor minimale verstoring van het oppervlak aan een indrukwekkend hefvermogen en verbluffende veelzijdigheid. Dankzij de compacte afmetingen en het knikscharnier dat een zeer kleine draaicirkel toelaat, komt u goed uit de voeten in krappe ruimtes.

Kleine kniklader
Bobcat MT100 rupslader Vangaever Bobcat 5

Mini-rupsladers

Gebaseerd op de ervaring die Bobcat in decennia heeft opgebouwd, gecombineerd met een reeks innovatieve functies die u helpen de omgeving de baas te zijn. Dankzij de uitstekende algehele stabiliteit en onovertroffen tractie bent u met deze eenvoudig transporteerbare machines maximaal productief in krappe ruimtes.

Mini-rupslader

Heb je graag een brochure van onze producten?

Download hier onze brochure

Ontdek all Tuin&Park voor de Tuin&Park

Bekijk Tuin&Park