Verdichting

Verdichtingsmaterieel Bobcat Vangaever

Lichte verdichters

Een reeks van 7 families en 37 modellen bevat geavanceerde technologieën die maximale prestaties mogelijk maken zonder dat dit ten koste gaat van het comfort, de veiligheid en het gebruiksgemak.

Als we rondkijken op bouwplaatsen, bij wegwerkzaamheden, groenvoorziening en zelfs recycling, zien we altijd enkele lichte verdichtingsmachines in gebruik. We introduceren deze nieuwe producten in samenwerking met de Ammann Group, een merk dat bekend staat om de productiviteit, ergonomie en onderhoudsgemak. Waarden die ons bij Bobcat zeer dierbaar zijn. Verdichtingsmachines zijn zeer veelzijdig, ons aanbod varieert van sleuvenstampers van 29 kilo tot tandemwalsen van 3 ton.

Sleuvenstampers Bobcat Vangaever

Sleuvenstampers

We bieden een reeks van 6 sleuvenstampers aan, bedoeld voor klein verdichtingswerk. Ze zijn de perfecte partner voor het verdichten van sleuven, drainage of pijpleidingen, en dankzij hun compacte afmetingen worden ze ook vaak gebruikt voor wegwerkzaamheden en groenvoorziening.

Sleuvenstampers
Voorwaartse trilplaten Vangaever Bobcat

Voorwaartse trilplaten

Ideaal voor klussen in krappe ruimtes en op kleine werklocaties. Het zijn de kleinste van onze beschikbare platen, beschikbaar met diverse opties die een snelle verandering van werkplek of toepassing mogelijk maken. U kunt kiezen uit 6 voorwaartse modellen.

Voorwaartse trilplaten
Tweerichtingstrilplaten bobcat Vangaever

Tweerichtingstrilplaten

De twee-assige technologie van tweerichtingstrilplaten laat niet alleen een richtingswijziging toe, maar geeft ook een dubbel gewicht en een betere verdichtingskracht. Hydrostatische besturingselementen garanderen bedieningsgemak en een snelle verandering van verdichtingsrichting.

Tweerichtingstrilplaten
Hydrostatische trilplaten bobcat Vangaever

Hydrostatisch trilplaten

Geschikt voor zwaarder verdichtingswerk in de civiele techniek en de wegenbouw. Hydrostatisch trilplaten hebben een gepatenteerd systeem met drievoudige asexcitatie, wat zorgt voor een meer consistente aandrijving, zelfs op verzadigde of natte oppervlakken. Het geeft ze en geeft ze een nooit eerder vertoond vermogen om te klimmen.

Hydrostatisch trilplaten
Achterloopwals Bobcat Vangaever

Achterloopwalsen

Het zwaardere deel van deze reeks verdichters wordt vertegenwoordigd door twee achterloopwalsen. Deze volledig hydraulische machines zijn uitgerust met dubbele amplitude-instellingen, waardoor binnen enkele seconden kan worden geschakeld tussen bodemverdichting en asfaltverdichting.

Achterloopwalsen
Sleuvenwalsen Bobcat Vangaever

Sleuvenwalsen

Onze twee modellen sleuvenwalsen, een gelede en een schrankbestuurde, worden voornamelijk verdichtingswerk uitvoeren op bouwplaatsen of in moeilijk bereikbare of gevaarlijke gebieden. Ze kunnen ingezet worden voor de aanleg van pijpleidingen, elektrische en andere kabelinstallaties, commerciële of industriele ontwikkeling en zelfs in de afvalverwerking en op vuilstortplaatsen.

Sleuvenwalsen
Tandemwalsen Vangaever Bobcat

Tandemwalsen

Tandemwalsen worden gebruikt voor grotere oppervlaktes van bijvoorbeeld funderingslagen, asfalt of andere grondmaterialen. Ze worden meestal ingezet op kleine tot middelgrote commerciële ontwikkelingslocaties of bij wegwerkzaamheden.

Tandemwalsen

Heb je graag een brochure van onze producten?

Download hier onze brochure

Ontdek all Verdichting voor de Verdichting

Bekijk Verdichting