Onderdelen

Originele bobcat onderdelen Bobcat vangaever

Als er problemen zijn, is het belangrijk om zo snel mogelijk weer aan de slag te kunnen. Wij helpen u hierbij, dankzij onze ruime voorraad originele Bobcat onderhoudsproducten en wisselstukken. Met meer dan 80.000 artikelnummers, een efficiënt voorraadbeheer en korte levertermijnen staat Vangaever nv garant voor een uitstekende service.

Contacteer ons via Whatsapp

Snel weer aan de slag met onderhoudsproducten en accessoires voor uw Bobcat materieel

Filters / Oliën en smeermiddelen / Banden / Rubber rupskettingen / Beitels voor breekhamers / Beitels voor asfaltfrezen en zagen

MaxControl afstandsbediening

Vertrouw op originele onderdelen

Kies voor zekerheid en vertrouw enkel op originele onderdelen van Bobcat®. Deze zijn afgestemd op de werkomstandigheden uw machine en vormen dan ook de logische keuze voor wie niet wil beknibbelen op productiviteit, rentabiliteit en veiligheid. Originele onderdelen waarborgen de maximale levensduur van uw investering. En dat kunnen niet-originele onderdelen, die misschien wel hetzelfde uitzicht hebben, op geen enkele manier garanderen.

Bobcat filters vangaever p

Veiligheid zonder concessies

Met de juiste toleranties, afmetingen, materialen en stevigheid kan de bestuurder rekenen op maximale veiligheid.

  • Bobcat filters zorgen dat schadelijke stofdeeltjes en vuil worden uitgefilterd. Beproefde en hoogwaardige filters helpen uw investering te beschermen en dure downtime te reduceren.
Bobcat smeermiddelen vangaever p

Reduceert kosten voor uitvaltijd

De geteste en beproefde originele Bobcat-onderdelen beschermen uw machine en helpen ongepland onderhoud tot een minimum te beperken.

  • Bobcat smeermiddelen bevatten additieven die de motor en hydraulische componenten beschermen bij de zwaarste toepassingen. Motoroliën leveren betere roetverwerking, betere bescherming tegen slijtage en betere bestendigheid tegen ontleding bij hogere temperaturen. In Bobcat Ultra Engine Power worden de nieuwste additieven toegepast die motoren met lage emissiewaarden vereisen. Bescherm uw hydraulische materieel met Bobcat Superior SH met zijn bewezen betrouwbare prestaties.
Bobcat banden vangaever p

Maximale productiviteit en prestaties

Ontworpen, ontwikkeld en getest “op en voor” de machine. Bestuurder en machine realiseren zo samen de beste resultaten.

  • Bobcat Banden en Bobcat rubber rupskettingen zorgen niet enkel voor grip maar voor stabiliteit voor machine en comfort voor de bestuurder. Soepeler rijgedrag met de tractie waarmee u de mogelijkheden van uw machine ten volle kunt benutten.
Bobcat batterijen vangaever p

Ontworpen en geproduceerd voor Bobcat-machines

U kunt erop vertrouwen dat alle onderdelen zijn geproduceerd met de afmetingen, vorm, materialen en technologie die in de ontwikkeling van de machine zijn gespecificeerd. Ze passen precies en doen wat van hen wordt verlangd.

  • Bobcat batterijen leveren het extra vermogen die uw Bobcat-materieel nodig heeft en zijn robuust gebouwd om trillingen en schokken te weerstaan.
Bobcat originele wisselstukken vangaever p

Ondersteund door de Bobcat-garantie

Op originele Bobcat-onderdelen bieden wij een garantietermijn van 12 maanden.