Service

Bobcat vangaever service wd
Service aanvragen bobcat vangaever

Vraag onderhoud of herstelling aan voor uw machine

Wilt u graag een onderhoudsbeurt aanvragen of heeft u een probleem met uw machine en wilt u een herstelling aanvragen?
Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor het inplannen van een afspraak.

Service aanvragen
Contacteer ons via WhatsApp

Goed onderhoud waarborgt de levensduur van uw investering.

Routinematig onderhoud helpt onnodige stilstand, overmatige slijtage en extra kosten te vermijden. Het is belangrijk dat deze werkzaamheden professioneel en systematisch gebeuren zodat u als ondernemer kan rekenen op goed functionerend materieel om uw productiviteit op te voeren. Prestaties blijven optimaal en u geniet als bestuurder en/of eigenaar van meer comfort.

Service onderwagen graafmachine

Betrouwbare service

Onze servicemonteurs worden minstens jaarlijks een ganse week bijgeschoold in het Bobcat opleidingscentrum te Dobris, Tjechië.
Of het nu gaat om de introductie van nieuwe modellen, nieuwe motoren of testapparatuur, een verplicht opleidingstraject met theorie- en praktijklessen zorgt ervoor dat elke technische medewerker op de hoogte blijft van de laatste technische ontwikkelingen.

Service grondverzetmaterieel Bobcat Vangaever

in ons atelier of bij u op de werf

Kennis, training, de nodige ervaring en het juiste gereedschap stellen onze mensen in staat om aan al uw onderhouds- en reparatiebehoeften tegemoet te komen.

Dit kan zowel bij u ter plaatse met een van onze goed uitgeruste depannagewagens of in een van de servicepunten bij u in de buurt te Lummen, Sint-Pieters-Leeuw of Waregem.

Bobcat onderhoud Vangaever Bobcat

Zorg voor uw machine

Uw machine wordt vaak intensief gebruikt en blootgesteld aan moeilijke omstandigheden. In direct zonlicht, modder, zand, regen, wisselende temperaturen en weersomstandigheden. Om problemen en mogelijke storingen aan uw machine te voorkomen, wordt aanbevolen om dagelijks een inspectie en indien nodig onderhoud uit te voeren.

In de gebruiks- en onderhoudshandleiding vindt u een overzicht van de aandachtspunten die ongetwijfeld zullen bijdragen aan een langere levensduur van uw investering. Bekijk ook de korte instructievideo’s voor het dagelijkse Bobcat-onderhoud.

Video's dagelijks ondehoud en inspectie

Als ervaringsdeskundige zijn wij bij Vangaever overtuigd dat anticiperen loont. Daarom ontwikkelden we M-PACT, het totaalpakket dat u nog méér biedt

M-PACT: Hét onderhoudsprogramma voor jouw Bobcat®-materiaal.


Lees meer over onderhoud in onze blog


M-PACT