Over ons

Bobcat T76 rupslader Vangaever Bobcat

Historiek en visie

Bobcat & Vangaever, sinds 1977

Als innoverend metaalconstructiebedrijf verwierf Vangaever reeds in 1977 het dealership voor het toen hier nog bijna onbekende “Bobcat”. Het pionierswerk van beiden werd langzamerhand beloond. Vele demodagen en de ontwikkeling van tal van aanbouwdelen overtuigden klanten en maakten de Bobcat schranklader veelzijdiger en onmisbaar in tal van toepassingen en sectoren.

Zowel in land- als tuinbouw, tuinaanleg, bij aannemers sloop- , grond- of bouwwerken, overslag-, industrie, nutsbedrijven,… bewijst het compact materieel meer en meer zijn nut.

VANDAAG IS VANGAEVER UW PARTNER VOOR ALLE COMPACT MATERIEEL

Wendbaar en flexibel werken in compacte ruimtes, dat was het opzet van de uitvinders van de Bobcat schranklader. Het hedendaagse productportfolio dat werd veruimd met Bobcat- graafmachines, rupsladers, verreikers, wielladers en lichte knikladers is gebouwd met eenzelfde filosofie: het Bobcat-DNA van een veelzijdige en compacte werktuigendrager.

VOOR EEN STERKE SERVICE MOET U BIJ ONS ZIJN.

We hebben een stevige reputatie op dit vlak. Het begint bij productkennis die u aanvoelt zowel door correct advies van ons verkoopteam als bij een degelijke service-na-verkoop. Samen garanderen zij het succes van uw investering.

NIETS IS ONMOGELIJK

Wij adviseren u graag en met kennis van zaken bij de keuze van uw werkmakker. En met onze roots als metaalconstructeur en pionier in de ontwikkeling van aanbouwdelen bezorgen wij u het juiste aanbouwdeel zodat u deze investering optimaal kan benutten. Kortom, wij helpen u werken makkelijker te maken.

Hoe doen we dat?

Over ons vestigingen

3 Vestigingen

Onze bedrevenheid delen we dag na dag met onze klanten van West- en Oost-Vlaanderen vanuit ons hoofdzetel te Waregem. In Vlaams-Brabant kan u terecht te Sint-Pieters-Leeuw. Regio Limburg wordt bediend vanuit onze vestiging te Lummen.

Awards vangaever bobcat

45 Jaar ervaring

De resolute keuze voor kwaliteitsmaterieel van betrouwbare merken zoals “Bobcat”: een geslaagde combinatie! Dat wordt bewezen door het jarenlange vertrouwen die vele klanten in ons stellen en verwezenlijkt door de machines die hen het werk lichter maken.

Depannagewagen vangaever bobcat

Snelle service

Als er toch problemen zijn, is het belangrijk om zo snel mogelijk weer aan de slag te kunnen. Wij helpen u hierbij, dankzij onze ruime voorraden aan machines, aanbouwdelen en wisselstukken. Continu bijgeschoolde technici zorgen voor correcte herstellingen en onderhoud, in één van onze drie vestigingen of op locatie.

Elk probleem heeft een oplossing

Met een ruime kennis van producten en markten bieden we u graag een oplossing op maat aan. Reken op ons voor gedegen advies en een uitstekende service na aankoop