Op maandag 22 juli zijn onze vestigingen gesloten. We blijven bereikbaar voor dringende depannages.
Ik heb dit bericht gelezen

Verreikers voor de landbouw

Bobcat verreiker landbouw Vangaever wd

R-Serie verreikers voor de landbouw
Ontworpen samen met klanten, voor klanten, voor slim en comfortabel werk.

Gun uzelf een superieure machine die de hele dag comfort, superieure productiviteit en betrouwbaarheid, intelligente functies en een robuuste constructie combineert met intuïtieve bediening en uitstekende ergonomie in alle aspecten.

Bobcat TL-series AGRI zijn telescopische verreikers gemaakt voor heavy-duty en productief hoogwaardig werk. Dankzij het specifieke AGRI pakket zijn frame en giek afgeschermd en ontworpen met hoogwaardige Bobcat functies. Zo zijn ze perfect aangepast aan intensieve laad- toepassingen in de landbouw.

AGRI-afwerkingsniveaus

Voor de nieuwe laders kunnen eigenaren kiezen uit vier verschillende AGRI-afwerkingsniveaus. Elk pakket biedt een duidelijk gedefinieerde machine, bedoeld voor verschillende behoeften van de klant voor wat betreft gebruiksgemak en comfort. Het nieuwe AGRI 4 Star-pack is voorzien van alle nieuwe functies voor optimaal comfort en productiviteit.

Nieuwe automatische giekfuncties

Maximale hefhoek:

De bestuurder stelt de gewenste maximale giekhoek in om het werkgebied op hoogte te beperken. Deze functie helpt te voorkomen dat de giek tegen een laag plafond slaat.

Terug naar bodem:

Met deze functie stelt de bestuurder de gewenste werkpositie in (de hoek van de giek als deze is ingeschoven). Terwijl de giek omlaag komt, schuift deze automatisch in en stopt bij de geconfigureerde positie. De bestuurder kan zo sneller aan het werk gaan, zonder risico op beschadiging van de bodem of het aanbouwdeel.

Automatisch grijpen:

Met deze functie hoeft de bestuurder niet de duim op de rolregelaar te houden om de grijperbak of een klemaanbouwdeel te openen of te sluiten. De gewenste actie wordt automatisch uitgevoerd wanneer de rolregelaar door de maximale positie wordt gedrukt.

Heb je graag een brochure van onze producten?

Download hier onze brochure

Ontdek all Verreikers voor de Verreikers voor de landbouw

Bekijk Verreikers