Gehl en Sherpa knikladers

Gehl kniklader Vangaever wd

Deze machines zijn ontworpen rond hun scharnierpunt, waardoor een kleine draaicirkel mogelijk is, waardoor machinisten snel lasten kunnen verplaatsen en heffen in krappe ruimtes, terwijl bodemschade wordt vermeden. Met een hogere bestuurderspositie voor beter zicht en compatibel met een breed scala aan aanbouwdelen, maken knikladers uw werkzaamheden flexibeler en productiever. Ze zijn speciaal gebouwd om u te helpen bij het instappen en de klus te klaren, ongeacht de ruimte waarin u zich bevindt, van landbouw en landschapsarchitectuur tot bouw en stedelijke werkplaatsen.

Oerdegelijke kniklader kopen? Kies voor Vangaever

Straten of tuinen aanleggen, grondwerkzaamheden voor de bouw van een woning of industrie … er zijn honderden redenen om een kniklader te kopen. Vangaever stelt u een uitstekende selectie voor van het merk Gehl. Dat staat al meer dan veertig jaar garant voor betrouwbare, innovatieve producten.

Superieure wendbaarheid

De knikbesturing met draaihoeken tot 45 graden zorgt voor een uitstekende wendbaarheid. De uniforme draaicirkel betekent dat de achterste wielen precies de sporen van de voorwielen volgen.

Multifunctionele knikladers kopen: dankzij aanbouwdelen

Wilt u een kniklader kopen die u extra veelzijdig inzet? Werp dan eens een blik op alle mogelijke aanbouwdelen in ons assortiment. Of neem gerust contact met ons op voor andere aanpassingen aan uw (mini-)kniklader.

Heb je graag een brochure van onze producten?

Download hier onze brochure