Sleuvenstampers

Bobcat Sleuvenstampers Vangaever wd

Bobcat Sleuvenstampers - Pure Verdichtingskracht

Duurzaam en gebruiksvriendelijk

Deze hoogproductieve, robuuste en slim ontworpen machines maken korte metten met elke verdichtingsbehoefte op elk werkterrein. Dankzij hun robuuste en betrouwbare motoren leveren onze sleuvenstampers een hoog verdichtingsvermogen, terwijl het slimme technische ontwerp hun zwaartepunt laag houdt voor een optimale balans.

Trilstampers zijn bedoeld voor kleine verdichtingswerken (greppels, drainage en pijpleidingen) - en dankzij hun eenvoudige transporteerbaarheid worden ze ook vaak gebruikt voor wegwerkzaamheden. Ze zijn geschikt voor het verdichten van asfaltmengsels, gemengde grond, zand, grindmateriaal, leem en klei.
Ons assortiment sleuvenstampers bestaat uit 6 modellen, in een reeks van 29 tot 89 kilo. Alle modellen zijn uitgerust met een verminderde vibratiehandgreep en een state-of-the-art CAD berekende gewichtsverdeling, wat maximale veiligheid en comfort voor de bestuurder garandeert. De modellen R60 en hoger bevatten een
geïntegreerd hoogteverstelsysteem.

Toepassingen voor sleuvenstampers

Een kleine machine die grote uitdagingen aangaat. Bobcat's sleuvenstampers zijn uitzonderlijk veelzijdige machines dankzij hun hoge productiviteit en kleine afmetingen. Het gaat tenslotte niet om de grootte. Het gaat erom op hoeveel manieren u het kunt toepassen.

  • Verdichting in kleine ruimtes
  • Grondwerk
  • Lichte tot middelzware werkzaamheden
  • Leiding- en sleuvenbouw
  • Groenvoorziening en tuinieren
Brochure

Heb je graag een brochure van onze producten?

Download hier onze brochure

Ontdek all Verdichting voor de Sleuvenstampers

Bekijk Verdichting