Graafmachines

Bobcat graafmachines Vangaever wd

De Bobcat-lijn van compacte graafmachines is een perfect voorbeeld van onze benadering van ontwerp: blijf het verbeteren. Onze graafmachines zijn ontworpen om sterke prestaties te leveren in een compacte machine, zodat bestuurders en eigenaren de leiding hebben over de kracht en productiviteit van het werk. Met een breed scala aan aanbouwdelen waaruit u kunt kiezen, is uw Bobcat-graafmachine niet alleen een graafmachine, maar ook een veelzijdige werktuigdrager.

Minigraver kopen? Kies een van onze modellen:

Bobcat graafmachines Vangaever wd 1 2t overzicht

Minigraafmachines: 1-2 ton

Met het gamma betrouwbare Bobcat-minigraafmachines van 1-2 ton beschikt u over de juiste instrumenten om de klus te klaren. Het gamma combineert de beste graafprestaties en uitbreekkrachten met vlotte en snelle bewegingen, plus een excellent werkbereik om uw efficiëntie te verhogen.

Meer zien
Bobcat graafmachines Vangaever wd 2 3t overzicht

Minigraafmachines: 2-3 ton

Onze graafmachines van 2-3 ton zijn iets groter dan hun kleinere broers en zussen wat vermogen en hydraulische prestaties betreft, maar ze zijn even gemakkelijk te transporteren. Perfect voor middelgrote bouwplaatsen en toepassingen waar u iets meer kracht nodig hebt dan onze kleinste machines kunnen geven.

Meer zien
Bobcat graafmachines Vangaever wd 3 4t overzicht

Minigraafmachines: 3-4 ton

De Bobcat-graafmachines van 3-4 ton zijn een voltreffer voor veel toepassingen met meer dan genoeg vermogen en graafkracht in een compacte voetafdruk voor gemakkelijk transport. Voeg daarbij het eenvoudige onderhoud en onze kenmerkende duurzaamheid en u hebt een groep machines voor alle klussen.

Meer zien
Bobcat graafmachines Vangaever wd 5 6t overzicht

Minigraafmachines: 4-6 ton

De Bobcat-minigraafmachines van 4-6 ton zijn gebouwd rond de bestuurder en geven antwoord op alle vragen van uw bedrijf door met succes hoge prestaties te combineren met soepele, intuïtieve bedieningselementen en eersteklas comfort.

Meer zien
Bobcat graafmachines Vangaever wd 6 10t overzicht

Minigraafmachines: 6-10 ton

Met een combinatie van superieure stabiliteit en prestaties, uitstekende ergonomie tot in het kleinste detail, veelzijdige hydraulica, eenvoudig onderhoud en de kenmerkende betrouwbaarheid van Bobcat, zijn onze grootste graafmachines klaar voor alles wat u er tegenaan gooit, terwijl ze compact en transporteerbaar blijven.

Meer zien

Krachtige minigraver kopen? Speel op zeker met Vangaever

Vertrouw op Vangaever om een minigraver te kopen waaruit u het maximum haalt. Met meer dan dertig jaar ervaring selecteren wij voor u het beste van de markt. Van welk merk wij u minigravers te koop aanbieden? Van Bobcat, de innovatieve marktleider in compacte, krachtige machines.

Minigraver: 1 ton tot 10 ton

Een minigraver kopen van Bobcat betekent dat u kiest uit het meest volledige assortiment. Een minigraver die door een deuropening kan? Of een veelzijdig model met meer vermogen? U vindt bij ons minigravers te koop voor elke gewichtsklasse. En ja: zelfs de zwaarste machines blinken uit in compactheid.

Multifunctionele minigraver kopen

De minigravers te koop bij ons, draaien op hydraulische systemen. Daarmee bent u beter opgewassen tegen hogere belastingen. En breekt u uw materialen gemakkelijker uit. Vanuit uw cabine houdt u vlot het overzicht over uw werkzaamheden. En wilt u extra taken uitvoeren? Dan kunt u bij ons ook aanbouwdelen voor uw minigraver kopen.

Heb je graag een brochure van onze producten?

Download hier onze brochure

Ontdek all Aanbouwdelen voor de Graafmachines

Bekijk Aanbouwdelen