Bobcat s76 schranklader

Bobcat
  • Kiplast 2722 kg
  • Motorvermorgen: 54,k kW
  • Bedrijfsgewicht: 4038 kg

Productinformatie

De S76 schranklader is ontworpen om u te helpen meer te bereiken met één machine. Deze 74 pk sterke schranklader met verticaal hefpad levert krachtige opbreekkrachten, korte cyclustijden en verbeterde hefcapaciteiten - inclusief grotere capaciteit en hoogte. Verbeteringen aan de machine zijn onder meer een lijnmotor en een systeem met directe aandrijving, gietstalen hefarmen en verbeterde koelprestaties. Het is zeer wendbaar en biedt effectief draaien en slippen, wat ideaal is voor uitdagend werk in krappe ruimtes. Dit alles, plus een nieuw niveau van bestuurderscomfort dankzij een ruime cabine, ergonomische bedieningselementen, optionele automatische verwarming en airconditioning en zoveel meer. De S76 is geoptimaliseerd om meer bruikbare pk's te leveren en de algehele prestaties die u nodig hebt voor groter, uitdagender werk.

De Bobcat s76 wiellader is een nieuwe lader uit de R-serie, een reeks van wiel- en rupsladers die zo goed als opnieuw werden ontworpen. Het belangrijkste productontwerp van Bobcat in vele jaren waarbij vele opties en functies uit vorige modellen standaard werden ingebouwd zoals ondermeer:

  • Selecteerbare joystickbediening (SJC)
  • Luxe cabine met HVAC
  • Tweesnelheden rijversnelling
  • Hoog debiet hydrauliek met stuurtoestel voor aanbouwdelen
  • Baknivellering in twee richtingen
  • Achteruitrijalarm

Bedieningselementen

De standaardbediening voor alle laders uit de R-serie is de selecteerbare joystickbediening (SJC) Handbediening en voetbediening zijn als gratis optie beschikbaar op de S66 en S76. De SJC-besturing biedt standaard vele aanpasbare functies, zoals snelheidsmanagement, driftbesturing en het instellen van de
reactiviteit van de joystick. SJC heeft ook een ingebouwd pkmanagement om het comfort en de productiviteit te verhogen.

Comfort en zichtbaarheid

Alle machines uit de R-serie zijn standaard voorzien van een volledig gesloten luxe cabine met HVAC, 5-inch Deluxe scherm en ledverlichtingssysteem. Beschikbare opties zijn de Clear-Side cabine, met gaasvrije zijschermen voor een betere zichtbaarheid, een achteruitkijkcamera die op zowel het standaard 5-inch als 7-inch touchscherm kan worden aangesloten, en het premium led-lichtpakket voor alle cabinetypes. De cabines zijn allemaal standaard 'Radiovoorbereid', inclusief de luidsprekers, de antenne en de bekabeling. De standaard geveerde stoel kan worden vervangen door een verwarmde luchtgeveerde stoffen stoel.

Meer heffen

Schrankladers uit de R-serie zien er niet alleen robuuster uit, ze zijn ook robuuster. De laders uit de R-serie zijn uitgerust met opnieuw ontworpen hefarmen voor meer hefvermogen. De nieuwe hefarmen zijn voorzien van gietstalen delen die voor meer sterkte zorgen en een arm met een slanker profiel mogelijk maken die ook het zicht verbetert.

Opnieuw ontworpen koelsysteem

Omdat operators erop vertrouwen dat compacte apparatuur langer meegaat en moeilijke klussen klaart, is betere koeling essentieel. De laders uit de R-serie hebben een opnieuw ontworpen koelsysteem voor een optimale werking en maximale uptime. Deze verbeteringen hebben de bedrijfstemperaturen van de belangrijkste componenten aanzienlijk verlaagd, waardoor de betrouwbaarheid en duurzaamheid zijn toegenomen. Bovendien is de grootte van de ventilator met ongeveer 50 procent vergroot, waardoor meer koeling wordt bereikt bij een langzamere rotatie.

Bob-tach

Een nieuw Bob-Tach®-bevestigingssysteem van gietstaal biedt een sterker verbindingspunt met meer metaal waar het echt nodig is. Het heeft over het algemeen minder lassen maar meer openingen waar vuil en puin doorheen kunnen.

Technische gegevens

Gegevens van de machine

Kiplast (kg)
2772
Nominale werkcapaciteit (kg)
1367
Pompvermogen (l/min)
88,1
Pompvermogen - optie (l/min)
114,7
Systeemdruk (bar)
238 - 245
Snelheid - Maximaal
10,9 - 19 (optie)

Motor

Motormerk
Bobcat
Motortype
97/68 EC
Emissiewaarde
Stage V
Koeling
Vloeistof
Aanzuiging
Vermogenstandaard
SAE J1995
Nominaal Toerental (tpm)
2600
Motorvermogen - Bruto (kW)
54,5
Aantal Cilinders
4
Cilinderinhoud (liter)
2,400
Nominaal Toerental - Koppel (tpm)
1800
Koppel (Nm)
283,9
Brandstoftank (liter)
120

Afmetingen

lengte zonder aanbouwdeel (mm)
2892,8
Lengte met standaardbak (mm)
3736,6
Breedte zonder aanbouwdeel (mm)
1828,8
Breedte met standaardbak (mm)
1879,6
Hoogte met cabine (mm)
2078,7
Bodemvrijheid (mm)
234,5
Hoogte tot bakscharnierpen (mm)
3258,5
Kiphoogte met standaardbak (mm)
2526,1
Draaicirkel met standaardbak (mm)
2227,5

Gewicht

Bedrijfsgewicht (kg)
4038
Transportgewicht (kg)
3597

Bediening

Laderhydrauliek kippen en heffen
Selecteerbare joystickbediening (SJC) of afzonderlijke pedalen
Besturingssysteem van het voertuig
Richting en snelheid geregeld met selecteerbare joystickbediening (SJC) of 2 handhendels
Vraag nu vrijblijvend een offerte of demo aan.

Vraag nu vrijblijvend een offerte of demo aan.

Aanbouwdelen