Speciale productkenmerken van Bobcat compacte laders

Bobcat automatische rijregeling 01

Automatische rijregeling

Automatische rijregeling is een veringssysteem op de hefarmen van een lader, dat onregelmatigheden in het terrein opvangt. Op die manier kunnen bestuurders zachter en comfortabeler rijden, terwijl ze zich minder zorgen hoeven te maken over de vervoerde last.

Automatische rijregeling
Cabine met vrij zicht Bobcat Vangaever 01

Cabine met vrij zicht

Uw Bobcat-lader bedienen in een vrijzichtcabine voelt helemaal anders aan. Omdat u een helder, onbelemmerd uitzicht heeft, kunt u elke klus vlotter klaren, of u nu in groenvoorzieningen werkt of materiaal opslaat.

Cabine met vrij zicht
Bobcat selecteerbare joystick bediening Bobcat Vangaever 01

Selecteerbare joystick-bediening

Selecteerbare joystickcontrole is een moderne manier om uw machine te bedienen en aan te passen aan uw behoeften en voorkeuren. Dat komt van pas als u een doorgewinterde professional bent die zo nauwkeurig mogelijk wilt werken, maar ook wanneer u als beginner wat hulp kunt gebruiken.

Selecteerbare joystick-bediening
Bobcat 5 link onderstel met torsieveer 5

Torsievering en 5 schakels

5-link-torsievering is gebaseerd op een onderstel met standaard torsieas maar dan met een extra vijfde link, die dienst doet als veringselement. Het is een upgrade voor het onderstel van uw compacte rupslader.

Rupslader 5-link-torsievering
Bobcat R series hefarmen

Twee hefarmconfiguraties

Bobcat biedt twee hefarmstijlen voor zijn laders om aan uw dagelijkse uitdagingen te voldoen. Vergelijk hefarmontwerpen en kies de configuratie die past bij uw hefbehoeften.

Twee hefarmconfiguraties