Cabine met vrij zicht

Uw Bobcat-lader bedienen in een vrijzichtcabine voelt helemaal anders aan. Omdat u een helder, onbelemmerd uitzicht heeft, kunt u elke klus vlotter klaren, of u nu in groenvoorzieningen werkt of materiaal opslaat. Dankzij de dikke polycarbonaat ruiten met minimaal metaalgaas aan de zijkanten van de cabine ziet u de rupskettingen of wielen en heeft u een beter en helderder zicht op de omgeving. De zijruiten zijn enorm duurzaam en bestand tegen elke vorm van belasting die ze op een werkterrein kunnen ondervinden, zodat u zelfs in de zwaarste omstandigheden comfortabel werkt.

Cabine met vrij zicht Bobcat Vangaever 01

Een heldere blik op het werkterrein

Een standaard cabine is gemaakt van glas, dat moet worden beschermd met metaalgaas. Dat gaas biedt extra bescherming, maar verhindert ook het uitzicht van de bestuurder. Bobcat heeft zijn vrijzichtcabine met polycarbonaat ruiten ontwikkeld om de bestuurder optimaal te beschermen en toch een vrij zicht te bieden. Dat komt de werkomstandigheden ten goede.

Cabine met vrij zicht Bobcat Vangaever 02

Alleen zijruiten die open gaan zijn voorzien van gaas om de bestuurder te beschermen tegen letsel bij een ongeval. Alle andere delen van de cabineruiten zijn gemaakt van doorzichtige materialen die in de categorie van permanente obstakels vallen en daarom geen maas behoeven. Het materiaal van de zijruiten van de cabine is uiterst duurzaam Makrolon-polycarbonaat van 10 mm. Het is zo goed als onverwoestbaar en zeer stabiel in alle weersomstandigheden. In situaties waarin de ruiten van andere laders breken, blijven die van de vrijzichtcabine intact en in perfecte staat.

Cabine met vrij zicht Bobcat Vangaever 03

Werkt u in uiterst ruige omstandigheden waarin het risico op botsingen met voorwerpen extra groot is, dan kunt u de vrijzichtcabine altijd uitrusten met een bosbouwkit. Deze biedt bijkomende bescherming voor de deur vooraan en voor de machine in het algemeen.

Cabine met vrij zicht Bobcat Vangaever 04

Met doorzichtige polycarbonaat zijruiten kunt u ook veel gemakkelijker communiceren met uw collega's vanuit de cabine.

Nog een belangrijk voordeel van ruiten zonder maas is dat u ze indien nodig gewoon met een doek kunt schoonvegen aan de binnenkant. Dat is bijzonder handig op koude dagen, wanneer de cabine aan de binnenkant kan aandampen.

De vrijzichtcabine verbetert uw algehele ervaring op het werkterrein. U ziet beter vanuit de lader, kunt efficiënter over het werkterrein rijden en bent zich steeds volledig bewust van de omgeving.

Laders die hiermee kunnen worden uitgerust:

Rupsladers: Bobcat T66 / Bobcat T76 / Bobcat T86
Schrankladers: Bobcat s66 / Bobcat s76 / Bobcat S86