Bobcat smeermiddelen

Bobcat smeermiddelen vangaever bobcat wd

Raadpleeg het overzicht

Smeermiddelen voor Bobcat

Het assortiment originele smeeroliën en smeervetten van Bobcat biedt smeermiddelen met krachtige prestaties en een lange levensduur. Ze zijn geproduceerd met de beste basisoliën en specifieke additieven die uw Bobcat-uitrusting uitstekend beschermen.

Geproduceerd op basis van specificaties

Originele Bobcat-smeermiddelen worden speciaal gemengd om te voldoen aan de specificaties van de machines en geoptimaliseerd voor het beoogde gebruik. Oliën voor andere toepassingen of van andere producenten bieden misschien gelijksoortige specificaties, maar kunnen toch niet onze originele specifieke oliemixen vervangen.

Uitgebalanceerde prestaties en bescherming

Componenten van de motor, het hydraulische systeem of de transmissie hebben allemaal olie nodig. Maar elke olie is weer anders en ontwikkeld voor uiteenlopende doelen in zeer verschillende condities. Gebruik originele Bobcat-smeermiddelen voor de beste prestaties en beste bescherming van uw machine. Als u de verkeerde olie gebruikt, kan dat snel de werking en betrouwbaarheid van uw machine aantasten.

Bobcat motorolie vangaever Bobcat

Motorolie

Motorolie moet heel wat kunnen verdragen. Tijdens het verbrandingsproces wordt het blootgesteld aan hoge temperaturen en druk. Tegelijk moet het van de ene olieverversing tot de volgende smeren en andere functies vervullen, miljoenen slagen van de zuigers lang.

CK-4 MOTOROLIËN VOOR TIER IV / STAGE V-MOTOREN

BOBCAT ULTRA ENGINE POWER-oliën zijn zijn hoogwaardige motoroliën met laag SAPS-gehalte voor zware toepassingen die specificaties volgens API CK-4 of ACEA E7 of lager vereisen. Ze zijn geschikt voor moderne Euro V- en Euro VI-motoren met hoog vermogen en lage emissiewaarden, die zijn uitgerust met emissiebeheersingssystemen op basis van DPF, SCR, DOC en EGR. Ze zijn ook geschikt voor oudere motoren met turbosysteem en natuurlijke aanzuiging, zowel voor wegvoertuigen als offroad, die draaien op diesel met laag of ultra-laag zwavelgehalte of biodiesel.

 • Onze duurzame oliën zijn ontwikkeld voor optimale bescherming in uiteenlopende bedrijfscondities. Ze bieden uitstekende roetverwerking, bescherming tegen slijtage en bestendigheid tegen ontleding bij hoge temperaturen.
 • De formulering met laag asgehalte beschermt de uitlaatkatalysator en de deeltjesfilter, die worden gebruikt op de nieuwste voertuigen met lage uitstoot. Zo is de olie geschikt voor de modernste emissiearme motoren voor zwaar gebruik.
 • Getest door Bobcat op de beoogde prestaties in Bobcat-machines. En dat kan geen algemene motorolie uit de onderdelenshop hem nazeggen.
Bobcat smeermiddelen vangaever Bobcat

Hydraulische en hydrostatische oliën

Hydraulische olie is voor de machine in feite bloed en spierkracht in één. Het geeft het vermogen door aan de werkgroep en moet de druk efficiënt doorgeven met minimaal vermogensverlies of lekkage. En tegelijk beschermt het de hydraulische componenten tegen slijtage en corrosie.

Bobcat Superior SH Hydraulic/Hydrostatic

Bobcat hydraulische/hydrostatische vloeistof is een speciaal mengsel van zeer hoogwaardige smeermiddelen voor optimale flow bij temperaturen onder nul, maar ook met uitstekende stabiliteit tijdens gebruik bij hoge temperaturen. De samenstelling van de hydraulische / hydrostatische vloeistof van Bobcat is niet na te bootsen met kant-en-klare hydraulische vloeistoffen.

 • De hydraulische / hydrostatische vloeistof van Bobcat is een unieke vloeistof met speciale samenstelling, geproduceerd met de beste basisoliën en additieven. Alle vloeistoffen voldoen aan de strenge specificaties van Bobcat Engineering voor kwaliteit en betrouwbaarheid.
 • Met een speciale samenstelling die niet kan worden vervangen door generieke producten en de enige olie die is goedgekeurd voor gebruik in Bobcat-machines
 • Ontwikkeld voor optimale flow en verpompbaarheid bij temperaturen onder nul, maar ook met uitstekende stabiliteit tijdens gebruik bij hoge temperaturen.
 • De speciale samenstelling van Bobcat is niet na te bootsen met kant-en-klare hydraulische vloeistoffen.
Bobcat smeervet vangaever Bobcat

Smeervet

Bobcat biedt verschillende smeermiddelen aan om componenten van uw machines te beschermen in uiteenlopende gebruiksomstandigheden, voor uw specifieke behoeften.

 • Sterke adhesie: hoge adhesie en structurele stabiliteit; breed toepassingsgebied; minder lekkage en langere nasmering voor lager verbruik.
 • Universeel: uitstekende bescherming voor gesmeerd materieel, voor langere levensduur en lagere onderhoudsbehoefte.
Bobcat smeermiddelen transmissie vangaever Bobcat

As-/transmissieolie

Bobcat transmissie- en differentieelolie is een universeel smeermiddel met extra hoge prestaties. Het is ontwikkeld om te voldoen aan de vereisten van transmissieolie en bepaalde hydraulische vloeistoffen of deze te overtreffen. Dankzij de geavanceerde technologie presteren machines optimaal bij gebruik in zeer uiteenlopende omgevingen en omstandigheden.

 • In Bobcat transmissie- en differentieelolie zijn geselecteerde basisoliën gecombineerd met een geavanceerd additievenpakket. Zo kan deze olie de uiteenlopende smeerprestaties leveren die zware toepassingen vereisen van de verschillende machineaandrijvingen.
 • Bobcat transmissie- en differentieelolie levert uitzonderlijke prestaties in aandrijflijntransmissies en aandrijfassen.
Bobcat koelmiddel vangaever Bobcat

Koelvloeistof / antivries

Voorgemengde koelvloeistoffen van Bobcat zijn specifiek ontwikkeld voor zware toepassingen met Bobcat-materieel en bieden bescherming tegen bevriezing bij temperaturen tot -36 °C.

 • Ontwikkeld voor ideale bescherming van motor en koelsystemen doordat warmte van de motor effectief wordt afgevoerd en oververhitting wordt voorkomen.
 • Maximale bescherming tegen bevriezen, koken, corrosie en kalkaanslag, schuimt niet en biedt langdurige stabiliteit.
Bobcat adblue

AdBlue® - vloeistof

BlueDEF Diesel Exhaust Fluid is een niet-giftige oplossing dat helpt de emissies en het brandstofverbruik van voertuigen met een dieselmotor te reduceren. DEF is het belangrijkste ingrediënt waarmee NOx wordt omgezet in onschadelijk stikstof en water.

Ontwikkeld voor gebruik in SCR-systemen (Selective Catalytic Reduction) in dieselmotoren. BlueDEF-vloeistof is een mengsel van zeer pure synthetische ureum en gedemineraliseerd water, dat helpt de uitstoot van NOx en het brandstofverbruik te verlagen. De BlueDEF-vloeistof wordt door een speciale doseringsmodule ingespoten in de stroom uitlaatgas en verdampt daar. Ammoniummoleculen stromen door naar de katalysator, alwaar NOx-moleculen worden omgezet in onschadelijk stikstof en water, met schonere uitlaatgassen als resultaat.