Eindejaarsvoordeel op stockmachines

Eindejaarsvoordeel op Bobcat machines uit voorraad

Haal nu dubbel voordeel !

Op het einde van het jaar liquideren wij bepaalde stockmachines aan zéér interessante prijzen. Daarenboven kan u dan nog genieten van de verhoogde investeringsaftrek van 25%. Wees er snel bij voor het te laat is, want op is op !

Investeringssteun

Neem uw voordeel van 25% investeringsaftrek

Voor het echt te laat is, ga nu voor de verhoogde investeringssteun bij aanschaf van nieuw materieel. Deze investeringsaftrek van 25% is van toepassing voor eenmanszaken, vrije beroepen en op kleine ondernemingen en verdwijnt definitief op 31/12/22.

Financiering
Eindejaarsvoordeel op Bobcat s770 s850

Let the beast(s) go!

De Bobcat s770 en s850, de grotere onder de schrankladers, bieden met hun verticale hefpad meer bereik op volle hefhoogte zonder in te leveren op prestaties. Ervaar hun duw- en graafvermogen en de ruime pompcapaciteit waarmee ze veeleisende aanbouwdelen kunnen aansturen.

Eindejaarsvoordeel op Bobcat E19

Graaf dieper

Met de Bobcat E19 met verlengde lepelsteel beschik je over een bereik van 4,25 meter en graaft u tot 2,56 meter diep. Met zijn doorrij breedte van 98 cm, zijn beperkte zwenkstraal en cabine gaat u in alle comfort aan de slag.

Bobcat E19
Eindejaarsvoordeel op Bobcat E17 Z

Wees mobiel

Met een bedrijfsklaar gewicht van 1749 kg en verankeringspunten op de bovenbouw is de Bobcat E17z veilig te transporteren. Geïntegreerde zwenkremmen, een geavanceerd diagnosesysteem en nog veel meer bewezen functies zijn op de E17z standaard.

Bobcat E17z
Eindejaarsvoordeel op Bobcat CTL

Ga door weer en wind

Bobcat compacte rupsladers zijn duurzaam, behendig en gemakkelijk te gebruiken, ook op plaatsen waar de laagste gronddruk nodig is. Of je nu kiest voor het opstapmodel MT55, de T450 of T590, je kan langer aan de slag blijven in alle weersomstandigheden.

Eindejaarsvoordeel op Bobcat TL30 70

Reik verder

De Bobcat TL35.70 / T35.70 agri verreiker is uitgerust met een giek van 7 meter met uitstekende stabiliteit. Werk al uw dagelijkse taken eenvoudig af in de cabine met een vertrouwde, intuïtieve indeling zoals in een auto en een alles-in-één joystick met verbeterde ergonomie.
Eindejaarsvoordeel op Bobcat LC

Leg een stevige basis

De sleuvenstampers van Bobcat leveren een hoog verdichtingsvermogen, terwijl hun zwaartepunt laag werd gehouden voor een optimale balans. Net als de voorwaartse trilplaten werden deze ontwikkeld door de gereputeerde Ammann Group, een naam die sinds sinds jaar en dag bekend staat om zijn productiviteit, ergonomie en onderhoudsgemak.