Bobcat E19e

Bobcat
  • Bedrijfsgewicht: 1907 kg
  • Graafdiepte: 2385 / 2565 mm
  • Motorvermogen: 10 kW

Productinformatie

Découvrez de nouvelles possibilités, et travaillez dans des endroits inaccessibles aux autres machines, avec la mini-pelle E19e électrique. Cette machine qui n’émet aucune émission polluante et que peu de bruit, vous ouvre de nouvelles portes sans être limitée par les environnements de travail ou les heures d’utilisation types. Grâce à la grande aisance de contrôle, aux commandes ergonomiques, au confort supérieur et à l'impressionnante précision de cette machine, vous pouvez en faire plus quel que soit le lieu de travail.

Bobcat E19e elektrische graafmachine 14
Voorspelbaarder

Met de minigravers van Bobcat® hebt u perfecte controle over de giek, arm en bak, zelfs in de zwaarste werkomgevingen. Omdat u kunt vertrouwen op deze controle en uw precieze bewegingen, kunt u met de machine werken, in plaats van met de hand. Deze voorspelbare bediening is mogelijk dankzij de exclusieve regelklepsystemen en koppelbegrenzende zuigerpompen die de kracht afstemmen op de vraag.

Vingertopbesturing van de giekverstelling en hulphydrauliek

Met de bedieningselementen van de Bobcat® graafmachines kunt u fijne, nauwkeurige bewegingen maken met een minimale inspanning en maximaal comfort, zodat u in minder tijd en met minder moeite precies de gewenste resultaten krijgt. Op de linker joystick kunt u met een kantelende duimschakelaar de giek heel nauwkeurig doen zwenken, veel beter dan met voetpedalen. Op de rechter joystick geeft de schakelaar perfecte controle over het gemonteerde aanbouwdeel. Verder zult u ontdekken dat multifunctionele bediening gemakkelijker gaat, bv. gelijktijdig zwenken en rijden. Omdat u de giekverstelling en de hulphydrauliek met de joystick bedient, heeft u meer ruimte op de vloer en voor uw benen - beslist een pluspunt bij lange, vermoeiende werkzaamheden.

Inschuifbaar onderstel

Trek de rupskettingen in op de Bobcat® minigravers E08 E10z,, E10z, E17, E19 en E20z om in kleine ruimtes te werken en door de smalste werkruimten te glippen. Het hydraulisch geactiveerde, inschuifbare onderstel is de ideale oplossing om door smalle poorten en deuropeningen te kunnen rijden.

Bobcat E19e elektrische graafmachine 10
Conventionele zwenkstraal

In vergelijking met andere modellen van de Bobcat-reeks zonder of met minimale zwenkstraal, hebben modellen met conventionele zwenkstraal gewoonlijk het grootste hefvermogen. Enkele van onze graafmachines met conventionele zwenkstraal kunnen ook een smaller standvlak (breedte) hebben om gemakkelijker door deuropeningen, hekken of andere smalle doorgangen te rijden. Verder kan dit nuttig zijn als u de machine op een aanhanger laadt voor transport.

Bobcat E19e elektrische graafmachine 13
Ergonomische bedieningselementen

Met de ergonomische bedieningselementen van Bobcat blijft u de hele dag productief. Ze helpen u om aanbouwdelen nauwkeurig en flexibel te besturen, zonder vermoeid te raken. Verhoog, nivelleer en vul grond aan met minder inspanning. Rijd daarna naar het volgende werkgebied met de eenhandige rijbediening... en pas de armleuningen aan voor nog meer comfort!

Hydraulische besturingseenheid (joystick)

De hydraulische bedieningsjoystick op de minigravers van Bobcat® verzekert een probleemloze, soepele werking, zodat u met het maximale rendement werkt.

Bobcat E19e elektrische graafmachine 11
Gemakkelijk schoon te maken koelblokken

Voor maximale uptime zijn de koelblokken gemakkelijk te bereiken door grote serviceopeningen, zodat de radiateur sneller en gemakkelijker kan worden schoongemaakt.

Bobcat E19e elektrische graafmachine 16
De machine eenvoudig vastzetten

Onze vastzetpunten zijn gemakkelijk te bereiken en te gebruiken , zodat u de machine snel kunt vastzetten en de werkplek sneller kunt bereiken en verlaten.

Bobcat E19e elektrische graafmachine 10
Hydraulische klem

Grijp, hef, verplaats en plaats meer objecten en materiaal met de krachtige hydraulische klem van Bobcat als aanbouwdeel. Onze hydraulische klem heeft een ontwerp met dubbele tanden dat maximale mogelijkheden biedt om vele onregelmatig gevormde voorwerpen en puin vast te grijpen. Zet het klemaanbouwdeel aan het werk met een sleufbak en zie hoe gemakkelijk u onregelmatig gevormde voorwerpen zoals boomstronken en gebroken betonplaten kunt verplaatsen. De aanbouwklem is ideaal voor het verplaatsen en verwijderen van dit soort materialen.

Stil

De E19e is met zijn elektromotor beduidend stiller dan zijn tegenhanger met dieselmotor. Zo werkt de bestuurder nog comfortabeler.

Emissievrij

Werk in tuinen en parken zonder de planten en het terrein te beschadigen. Maak u geen zorgen over de hete uitlaatgassen en rook die conventionele motoren uitstoten.

Accu voor de hele werkdag

De nieuwe E19e volgt de dagelijkse werkroutine moeiteloos en kan gedurende een volledige werkdag ingezet worden.

Snellader

Met een externe snellader kan de accu in minder dan 2 uur worden opgeladen tot 100% van de accucapaciteit.

Technische gegevens

Belangrijkste specificaties

Bedrijfsgewicht (kg)
1907 kg
Graafdiepte (mm)
2385 / 2565 mm
Motorvermogen - Bruto (kW)
10 kW
Uitbreekkracht graven
10371 N
Type binnendraaier
Conventioneel

Gewicht

Bedrijfsgewicht (kg)
1907 kg
Transportgewicht (kg)
1823 kg
Bodemdruk
32,4 kPa

Werkbereik

Maximaal bereik werkuitrusting
4084 / 4257 mm
Maximaal bereik op bodem
4039 / 4214 mm
Maximale kiphoogte
2566 / 2693 mm
Graafdiepte (mm)
2385 / 2565 mm

Afmetingen

Machinebreedte
980 / 1360 mm
Hoogte met cabine (mm)
2299 mm

Motor

Motormerk
Schabmueller
Motortype
AC-elektromotor
Spanning
32 V (AC)
Vermogen
10,0 kW bij 2700 tpm
Koppel (Nm)
35 Nm @ 2700 tpm

Hydraulisch systeem

Pomptype
Drievoudige tandwielpomp
Pompvermogen (l/min)
32,5 l/min
Debiet hulphydrauliek
aux1: 32,5 l/min - aux2:15 l/min

Prestaties

Uitbreekkracht met de lepelsteel
10371 N / 9279 N
Uitbreekkracht met bakcilinder
20835 N
Trekkracht
19380 N
Rijsnelheid
2,1 - 4,2 km/u

Zwenksnelheid

Giek verstelhoek links
80°
Giek verstelhoek rechts
60°
Zwenksnelheid
8,7 tpm
Vraag nu vrijblijvend een offerte of demo aan.

Vraag nu vrijblijvend een offerte of demo aan.