Zekerheid met M-PACT

Maak kennis met m pact het onderhoudsprogramma voor bobcat bij vangaever

Of je nu actief bent in grondwerken, tuinaanneming, constructie, landbouw of industrie, word je geconfronteerd met machinestilstand, dan krijgt je productiviteit meteen een flinke dreun. Om dit te vermijden valt het belang van goed onderhoud absoluut niet te onderschatten.

Als ervaringsdeskundige wat betreft de verkoop én het onderhoud van Bobcat-bouwmachines zijn wij bij Vangaever overtuigd dat goed onderhoud loont. En dus is er voortaan: M-Pact!

Naar analogie met gekende kwaliteitsgaranties die het onderhoud van een personenwagen kunnen staven, vormt M-Pact - een pact voor machine-maintenance - een verzekering dat een Bobcat perfect presteert en wordt onderhouden zoals het hoort.


Want hoewel de robuuste machines weldegelijk gebouwd zijn om een eeuwigheid mee te gaan, is ook Bobcat geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Voor wie 9 levens en langer wil genieten van z’n investering, is gepaste verzorging in de vorm van onderhoud aangewezen.
M-Pact is met andere woorden een vorm van gemoedsrust, waarmee je aangeeft te vertrouwen op de kennis en kunde van een specialist.

Maak je klaar voor M-PACT!
Bobcat onderhoudsprogramma van Vangaever Bobcat