Op maandag 22 juli zijn onze vestigingen gesloten. We blijven bereikbaar voor dringende depannages.
Ik heb dit bericht gelezen

Promotie smeermiddelen

Promotie op smeermiddelen Bobcat Vangaever 01

Garandeer topprestaties door uw machines te onderhouden met de speciaal samengestelde smeermiddelen van Bobcat.
Componenten van de motor, het hydraulische systeem of de transmissie hebben allemaal olie nodig. Maar elke olie is weer anders en ontwikkeld voor uiteenlopende doelen in zeer verschillende condities.
De originele smeeroliën en -smeervetten leveren in alle omstandigheden de beste resultaten. Gemaakt van de beste basisoliën en specifieke additieven staan ze garant voor krachtige prestaties, een lange levensduur en uitstekende bescherming van uw Bobcat materieel.

Tijdens de maand februari en maart geniet u 10% op:

Promotie op smeermiddelen Bobcat Vangaever 02

Bobcat motorolie

De Ultra Engine Power motorolie van Bobcat is ontwikkeld voor gebruik in moderne motoren met lage emissies die API CK-4 or ACEA E9 vereisen. Achterwaarts compatibel met motoren met lagere specificaties. Verkrijgbaar in verpakking van 5 liter / 20 liter / 210 liter.

Promotie op smeermiddelen Bobcat Vangaever 03

Bobcat hydraulische olie

De Superior SH Hydraulic olie voor hydroliek en hydrostatiek is speciaal samengesteld voor optimale doorstroming bij temperaturen onder nul, maar met uitstekende stabiliteit en bescherming bij hoge temperaturen. De enige vloeistof die voldoet aan de strengste vereisten van Bobcat. Verkrijgbaar in verpakking van 5 liter / 20 liter / 210 liter.

Promotie op smeermiddelen Bobcat Vangaever 04

Bobcat koelvloeistof

De voorgemengde koelvloeistof op basis van propyleenglycol, ontwikkeld en aanbevolen voor Bobcat-machines, biedt vorstbescherming tot -36 °C. Verkrijgbaar in verpakking van 5 liter / 20 liter / 210 liter.

Promotie op smeermiddelen Bobcat Vangaever 05

Bobcat Smeervet

Het Supreme HD lithiumsmeervet van Bobcat bevat additieven voor extreme druk en is geschikt voor smering van assen, ringen en lagers. Ze biedt adhesie, structurele stabiliteit en weerstand tegen uitspoelen door water, voor minder lekkage en langere nasmering. Kies voor een uitstekende bescherming, zelfs in vochtige omstandigheden en bij zware belasting. Verpakt in tubes van 400 gr.

Promotie op smeermiddelen Bobcat Vangaever 06

Smeerpompen en accessoires

Geniet ook van de korting op vetpompen en accessoires zoals afsluitbare trechters (die vervuiling bij het bijvullen of vervangen van vloeistoffen helpen voorkomen)

Dagelijks onderhoud Bobcat