Promotie op slijtdelen

Promotie op slijtdelen originele aanbouwdelen Bobcat Vangaever 01

Breng je aanbouwdelen terug in perfecte staat en profiteer van deze korting van 10%.

Klaar voor een nieuw seizoen? Wees voorbereid op de zwaarste klussen met originele Bobcat-onderdelen.
We overlopen snel wat we allemaal te bieden hebben!

Beitel voor breekhamers bobcat vangaever

Werktuigen voor hydraulische breekhamers

De tools zijn helemaal afgestemd op hun toepassing door middel van een speciaal hardingsproces, waardoor ze enorm stevig zijn, met een hoge vermoeiingssterkte voor een lange levensduur.

Veegringen bobcat vangaever

Ringborstels, gootborstels en duwborstels

Werktuigen voor het vegen van asfalt, klei, grind, lichte sneeuw, zand en ander puin op wegen. Dankzij de uiterst robuuste wijze waarop de strengen aan de binnenring zijn bevestigd, zijn de borstels zeer sterk en kunt u extreem werk uitvoeren zonder strengen te verliezen.

Beitel voor klepelmaaiers bobcat vangaever

Bobcat-kits met snijwerktuigen voor klepelmaaiers

Vertrouw op Bobcat wanneer u versleten snijwerktuigen moet vervangen. Onze kits met messen of hamerklepels bevatten alles wat u nodig hebt voor een volledige vervanging.

Beitels voor betonzagen bobcat vangaever

Werktuigen voor wegherstel

Slijpen, frezen en snijden van asfalt, beton en steen zijn zware taken waarvoor u over de juiste werktuigen moet beschikken. Hier vindt u een selectie van Bobcat-beitels van carbide voor asfaltfrezen, sleuvenfrezen en roterende frezen. De nieuw ontworpen behuizing voor optimale penetratie en rotatie met sluitring staat garant voor minder belasting en slijtage van de borgring en het houdersysteem.

Snijranden voor bakken bobcat vangaever

Snijranden

Iedere keer dat de bak de grond raakt, vangt de snijrand de eerste klap op. Elke dag weer beschermen snijranden de bak tegen schade en slijtage door contact met schurende materialen.

Onderdelen voor grondboren bobcat vangaever

Onderdelen voor grondbooraanbouwdelen

Een uitgebreid aanbod slijtage-onderdelen voor grondboren, voor meer of minder schurende bodems, met optionele geharde of carbide uitvoeringen die nog langer meegaan.

Beitels voor boomfrezen bobcat vangaever

Slijtage-onderdelen voor boomfrezen, klepelmaaiers en roterende maaiers

Originele onderdelen zetten dezelfde prestaties neer als de oorspronkelijke, zodat u de moeilijkste klussen altijd even vlot klaart.

Slijtage onderdelen voor boomstronkfrezen bobcat vangaever

Slijtage-onderdelen voor boomstronkfrezen

De originele tanden van Bobcat zijn gemaakt van carbide en dus hard en stevig. Ze zijn de juiste keuze wanneer u de versleten tanden van uw boomstronkfrees moet vervangen.