Boost uw Bobcat

Promotie bobcat onderdelen Bobcat Vangaever1123

Geef uw besparingen en machines een boost!

Hoogwaardige accu's, krachtige startmotoren en alternators laten u in de winter niet in de steek. Daarnaast ondersteunt Bobcat u tijdens het jaareinde met kortingen op originele optiekits die u comfort, veiligheid en meer efficiëntie bieden!

Bobcat batterij promo Vangaever Bobcat

Batterijen

Batterijen presteren minder goed in de winter. De koude knaagt aan het vermogen van de batterij en bemoeilijkt het opladen. Een oudere batterij zal als eerste bezwijken onder de koude. Met een originele Bobcat-accu start uw machine altijd betrouwbaar. Zelfs in extreme koude, wanneer de accu twee keer zoveel startstroom moet kunnen leveren om de startmotor aan de gang te krijgen

Bobcat starter alternator promo Vangaever Bobcat

Starters en alternators

Startmotoren en alternators zijn essentieel voor de goede werking van uw machine. De alternator of dynamo werkt wanneer de motor draait en moet de juiste spanning leveren om de batterij op te laden. Een goede startmotor brengt het verbrandingsproces in de motor op gang. Maak de juiste keuze in prijs/kwaliteit met originele Bobcat starters en alternatoren.

Bobcat optiekits promo Vangaever Bobcat

Optiekits

Maak je Bobcat werkpaard klaar voor extra uitdagingen dankzij de promo op geselecteerde aftermarket-kits en -opties: omkeerventilators, machinehijskits, verwarmingskits, achteruitrijcamera's, verlichtingskits en veiligheidskits,...

10% KORTING

Tijdens de maand november en december geniet u op nieuwe bestellingen van geselecteerde onderdelen een korting van 10%. Niet cumuleerbaar met andere kortingen of acties.

Aktie2211 achteruitrijcamerakit