Nieuwe zelfnivellerende asfaltfrezen

Bobcat T86 zelfnivellerende asfaltfrees bobcat Vangaever 1

Bobcat voegt 3 modellen toe aan zijn assortiment zelfnivellerende asfaltfrezen, geschikt voor S/T86 laders.

Super Flow hydraulisch debiet

Deze nieuwe zwaar belastbare frezen werken met een maximaal hydraulisch debiet van 159 l/min en zijn verkrijgbaar in breedtes van 60, 120 en 150 cm. De 3 nieuwe modellen plus de verbeterde 100 cm frees kunnen indien nodig uit de voeten met de Super Flow-technologie. Deze 8X Super Flow-functionaliteit verhoogt de productiviteit van aanbouwdelen in de praktijk tot wel 20%.

Efficiënt en snel inzetbaar

De frezen zijn uitgevoerd met een aan de bovenzijde benaderbaar paneel en direct aangedreven motor met hoog koppel voor eenvoudig onderhoud en efficiëntie. Dankzij het Bob-Tach-montagesysteem en de snelkoppelingen voor sturing kunt u de aanbouwdelen snel wisselen. Bovendien zijn de nieuwe 8X laderplatforms standaard uitgevoerd met het Power Bob-Tach koppelsysteem!

Sturing en hantering

De zelfnivellerende asfaltfrezen van Bobcat zijn uitgevoerd met hydraulische zijwaartse verschuiving, zodat gebruikers dicht bij muren en randen kunnen frezen en de trommel vervolgens gemakkelijk opnieuw kunnen positioneren voor nog een gang. Daarnaast kunt u door de trommel van de asfaltfrees te kantelen schuine oppervlakken frezen of twee ongelijke oppervlakken effen maken.

Bobcat T86 zelfnivellerende asfaltfrees bobcat Vangaever 2