Klaar voor het groeiseizoen?

Ga aan de slag nu het groeiseizoen aanbreekt. Opruimen, oude gewassen verwijderen of de ondergrond perfect voorbereiden? Met op uw machine afgestemde aanbouwdelen ga je efficiënter aan het werk.

Grondvoorbereider lader bobcat vangaever 2

Zaaibedvoorbereider

Deze multifunctionele machine maakt de voorbereiding voor inzaaien of het leggen van graszoden eenvoudiger. Zowel frezen, ingraven van gras of kleine stenen die op het oppervlak aanwezig zijn, egaliseren, mengen en walsen van de ondergrond is hiermee mogelijk. Dankzij de verstelbare achterrol kunt u de freesdiepte (tot 140mm) regelen.

De extra grote rotor, uitgerust met 20 messen, draait de grond rond en begraaft zo het grof vuil van de oude ondergrond. De roostervingers houden afval en stenen vast, waardoor alleen de fijnste grond bovenaan komt en vervolgens wordt geëgaliseerd met behulp van het in hoogte verstelbare mes. Ten slotte zorgt de geperforeerde metalen rol voor een perfecte afwerking van de grond.

Deze grondvoorbereider vervangt veel ander gereedschap. In één enkele beweging is de ondergrond schoon, gekeerd en gevoed met zuurstof, klaar om ingezaaid te worden.

Klepelmaaier 01 Bobcat Vangaever

Klepelmaaier

De klepelmaaier versnippert begroeiing op allerlei terreinen zoals lang gras of struikgewas langs wegen of op verwaarloosde terreinen.

Monteer de zelfnivellerende klepelmaaier op de lange arm van de graafmachine en bereik sloten, hellingen en andere moeilijk bereikbare plaatsen.

Boomstronkenfrees Bobcat vangaever 01

Boomstronkenfrees

De Bobcat stobbenfrees of boomstronkfrees is perfect voor het verwijderen van boomstronken. Dankzij de hoek van 90° heeft u duidelijk zicht op de uit te voeren taak, terwijl de scherpe tanden de stronk moeiteloos wegslijpen. Verkrijgbaar in verschillende versies naargelang het vermogen van de werktuigendrager.

Meer voor bosbouw: Boomfrees / Boomverplanter / Ondersnijmes
Wortelmes Bobcat Vangaever

Wortelmes

Gebruik een wortelmes om dichte begroeiing op te ruimen. Voorzien van fijne vertanding is de rippertand geschikt om wortels door te zagen. In zware uitvoering met grove vertanding kan dergelijke opbreektand gebruikt worden om klinkers of bestrating op te breken. Hiervoor zijn ook rippertanden met verwisselbare tanden verkrijgbaar.

Meer opbrekers: Hark - wortelriek / Opbreektanden / Hark
Schuinstelbare keerbezem Bobcat Vangaever

Omkeerbare keerbezem

De omkeerbare en verstelbare keerbezems van Bobcat bieden een snellere multidirectionele veegfunctie en sparen op tijd en kosten bij het opruimen. Dit aanbouwdeel is ideaal voor het opvegen van vuil, lichte sneeuw, bladeren, gemorste materialen en ander puin. Het kan ook effectief en efficiënt reinigen langs stoepranden en andere krappe plekken. De Bobcat keerbezems van 1,73 en 2,13 meter veegbreedte bieden hydraulische hoekverstelling en omkeerbare rotatie voor achteruit vegen.

Er is eveneens een 1,22 meter brede keerbezem beschikbaar met handmatig instelbare hoek in 3 standen.