Gemeente Koksijde

Tijdens de laatste dagen van het jaar wensen we in het bijzonder u als klant te bedanken voor het vertrouwen in ons bedrijf en onze producten!

Een jarenlange trouwe klant die in dit rijtje zeker niet mag ontbreken is de Gemeente Koksijde. Met de vorige week geleverde E19 graafmachine voor de groendienst waren ze dit jaar ondertussen aan hun derde Bobcat toe. Want recent werden nog 2 nieuwe Bobcat S510 en 4 opveegborstels met opvangbak geleverd.

De Bobcat E19 compacte graafmachine heeft een hydraulisch verstelbaar onderstel. Ingetrokken heeft de minigraver slechts een breedte van 98 cm . Terwijl hij met zijn breder draagvlak van 136 cm in uitgeschoven postitie toch grotere prestaties levert. De E19 heeft een beperkte conventionele zwenkstraal zodat de machine veelzijdiger is en beter kan manoeuvreren op compacte bouwplaatsen.

De optionele, vingertopbediende giekverstelling en hulphydrauliek bieden het dubbele voordeel van een betere bestuurbaarheid van de zwenkfunctie van de giek en aangekoppelde aanbouwdelen, terwijl er meer vloerruimte vrijkomt en een groter comfort wordt geboden voor de bestuurder.

We danken de kustgemeente Koksijde voor hun vertrouwen!