Bobcat IQ voorkom stilstand

Uw Bobcat wordt slimmer met het Bobcat IQ afstandsmonitoring systeem

Bobcat machine IQ verbetert de ondersteuning die wij u als dealer kunnen bieden. De draadloze telematica oplossing van Bobcat bewaakt de productiviteit van uw graafmachine, wiel- en rupslader. En de ingebouwde GPS kan helpen bij het opsporen van gestolen apparatuur.
Een groot deel van de nieuwe Bobcat machines is reeds voorzien van dit systeem: als klant kan u 3 jaar GRATIS van de Bobcat IQ ondersteuning genieten.

Verhoog de productiviteit van uw machine

Bobcat machine IQ bezorgt ons actuele gegevens zoals draaiuren, kritieke codes en locatie. Met deze gegevens kunnen wij de status van uw machine monitoren. Desgewenst proactief actie ondernemen, onderhoud of interventie inplannen. Met de ter beschikking gestelde gegevens (foutcodes) komen wij nog beter voorbereid op de werf.

3 jaar kosteloos

De gegevens worden verzonden via satelliet of mobiele communicatie, zonder kosten voor u. De service wordt u gedurende 36 maanden verleend.

U hebt reeds een Bobcat?

Het Bobcat IQ-systeem kan vrij eenvoudig na-geïnstalleerd worden op recente Bobcat wielladers, graafmachines en rupsladers. Voorkom stilstand met deze service op maat!

Interesse? Contacteer onze dienst-na-verkoop op 051/63 43 31 of info@vangaever.be