Op maandag 22 juli zijn onze vestigingen gesloten. We blijven bereikbaar voor dringende depannages.
Ik heb dit bericht gelezen

Bobcat compacte tractoren

Bobcat introduceert een serie compacte tractoren, drie platforms - de series 1000, 2000 en 4000 - met negen nieuwe modellen van 25 tot 58 pk die afgestemd zijn op verschillende behoeftes.

Hydrostatische transmissie

De compacte tractoren van Bobcat zijn zo ontworpen dat ze de productiviteit en de flexibiliteit van de gebruikers verbeteren. Wat de klussen ook zijn; met deze machines kunnen ze snel en efficiënt geklaard worden dankzij de robuuste constructie, de eenvoudige bediening, de flexibele configuratie en de volledige compatibiliteit met het uitgebreide assortiment Bobcat-aanbouwdelen.

Elk van de negen modellen in de serie compacte tractoren varieert in vermogen. Bij elk model is er een keuze tussen manuele en hydrostatische transmissie; driepuntsophanging met telescopische links of links om snel omlaag te brengen en tussen uitvoeringen met cabine of zonder, die dan wel een ROPS hebben. Alle modellen hebben een slim ontworpen en ruim bemeten werkruimte, die veel comfort biedt. De tractoren zijn leverbaar met airconditioning (voor de modellen met cabine), verende stoel, verstelbaar stuur, verbonden pedaal en een intuïtieve, ergonomische bediening.

De nieuwe compacte tractoren bieden de kwaliteit en robuustheid, die de gebruikers van Bobcat gewend zijn. De prestaties en betrouwbaarheid zijn al vele jaren op de Amerikaanse markt bewezen. Het uitgebreide servicenetwerk van Bobcat biedt klanten alle ondersteuning die zij nodig hebben.

Flexibel en slim

Samen bieden de negen modellen een ruime keuze aan toepassingsoplossingen. Ze kunnen worden uitgerust met aansluitingen en vermogensafname-eenheden (power take-off - PTO) vooraan, in het midden en aan de achterkant. Tot de functies behoren onder meer een onafhankelijke PTO, auto-PTO, PTO Cruise, HST Cruise of Draft-bediening voor optimale productiviteit en bedrijfstijd.

Het beproefde Bob-Tach-systeem is standaard aanwezig op alle machines met de front-end laderoptie, waardoor gebruikers gemakkelijk kunnen wisselen tussen verschillende Bobcat-aanbouwdelen. De gebruikers kunnen diverse werkzaamheden uitvoeren, waardoor de machines bedrijven een enorme veelzijdigheid en meerwaarde bieden. Het brandstofverbruik wordt tot een minimum beperkt dankzij de Eco PTO-functie, terwijl het verbonden pedaal voor optimale rijprestaties van de driecilindermotor zorgt.

Elk Bobcat-tractormodel beschikt standaard over vierwielaandrijving, makkelijk in te schakelen wanneer het werk dat vereist. Ze biedt een hoog vermogen en een superieure tractie, zelfs in de zwaarste omstandigheden.