Dank voor uw bezoek aan Matexpo

We mogen terugblikken op een goed georganiseerde en geslaagde MATEXPO met warm weer en warme contacten. We hopen dat u op een aangename manier nader kennis kon maken met ons compact materieel. Jonas Rommelaere deed dat alvast bijzonder goed en demonstreerde zijn stuurmanskunst op onze Bobcat E10 electric. Hij wordt beloond met een Bobcat trilplaat!

Dank voor uw bezoek, voor uw bestelling, voor uw vertrouwen!


Van woensdag 6 tot en met 10 september palmen de nieuwste machines en materieel voor de bouwsector alle hallen en terreinen van Kortrijk Xpo terug in.

MATEXPO wordt dit jaar voor de 40ste keer georganiseerd!

"MATEXPO is een monument onder de beurzen. Al 40 edities lang. Weinig beurzen hebben zo’n rijke geschiedenis als MATEXPO. Dit betekent ook dat de beurs heel wat moeilijke tijden heeft zien voorbijkomen. Elke economische crisis die er sinds de oprichting van de beurs eind jaren 40 is geweest, heeft op de een of andere manier een invloed gehad. Toch zijn er een aantal constanten: een niet-aflatende groei in vraag en aanbod, diversificatie en innovatie hebben ervoor gezorgd dat MATEXPO editie na editie kon uitbreiden. Meer machines, meer exposanten, meer bezoekers".

Welkom op stand A19

Het wordt een feesteditie waarop we je dan ook maar graag uitnodigen: hartelijk welkom op onze buitenstand A19.
Je vind ons terug vlakbij ingang noord, voor het Meeting Center

Boek je gratis toegangsticket en kom regelmatig terug voor meer nieuws over onze beursdeelname.

Bezoek onze stand A19 op Matexpo

Openingsuren

Woensdag 6 september 2023 10u00 - 18u00
Donderdag 7 september 2023 10u00 - 18u00
Vrijdag 8 september 2023 10u00 - 20u00 => Toegang tot 19u00
Zaterdag 9 september 2023 09u00 - 17u00
Zondag 10 september 2023 09u00 - 17u00

Hoe Matexpo bereiken?

U bereikt Kortrijk Xpo best via de autosnelweg E17, afrit 2 Kortrijk Zuid - Expo

Makkelijk parkeren

Alle hallen van Kortrijk Xpo worden straks door machines en materieel ingepalmd. Parkeren doe je dan ook op de randparkings. Laat je leiden door de signalisatie vanop de autostrade. Shuttlebussen brengen je vlakbij de ingang (kies "ingang noord") en veilig terug tot 2 uur na sluitingstijd.

Openbaar vervoer

Vanuit alle Belgische steden zijn er vlotte treinverbindingen naar Kortrijk. Aan het station van Kortrijk voert bus n°13 of n°16 (Hoog-Kortrijk) u om de 20 minuten naar Kortrijk-Xpo.


Bezoek onze stand A19 op Matexpo


Onder: affiches vorige edities. Bron & meer op www.matexpo.com

Affiches Matexpo