Bobcat TL25.60

Bobcat
  • Nominale capaciteit: 2500 kg
  • Hefhoogte: 5910 mm
  • Nominaal vermogen: 54,60 kW

Productinformatie

De verreiker TL25.60 uit de Super Compact-klasse van Bobcat is voorzien van dezelfde ruime, comfortabele cabine als grotere modellen, zodat u de hele dag in alle comfort kunt werken. Dankzij de compacte afmetingen en uitstekende wendbaarheid van de machine komt u gemakkelijk in krappe ruimtes, zonder in te boeten aan prestaties.

Dankzij het robuuste ontwerp van de TL25.60 zijn de onderdelen goed beschermd. Het frame van gelast staal maakt de machine extra stevig. De soepele hydrostatische transmissie maakt chirurgische precisie en maximale uptime mogelijk. Extra gemoedsrust biedt de standaardgarantie van 3 jaar (of 3000 bedrijfsuren) op de volledige machine. Stap in de cabine, doe de veiligheidsgordel om en ga aan het werk. Zo eenvoudig is het om te werken met een Bobcat-verreiker, dankzij de intuïtieve indeling van de bedieningselementen, een alles-in-één joystick en automatische transmissie.

Reik hoog en ver

We gaven de machine een laag zwaartepunt en optimale gewichtsverdeling, zodat u probleemloos in elke positie zware lasten hoog en ver kunt plaatsen. Bobcat-verreikers zijn van nature stabiel!

Smarter en sneller

De machine is uitgerust met hetzelfde hydraulische ontwerp als grotere machines in de serie plus een functie voor flowsharing. Zo profiteert u van hogere productiviteit met de beste cyclustijden op de markt voor supercompacte machines. Het is eenvoudig om de hoge productiviteit van Bobcat-verreikers ten volle te benutten. U kunt snel overschakelen van de rijmodus Soepel naar de rijmodus Dynamisch, waardoor alle versnellingen sneller schakelen en de machine sneller accelereert en vertraagt. Daarnaast geeft in de modus Flex Control de handgashendel een nieuwe dimensie aan het rijden, doordat u de rijsnelheid vooruit onafhankelijk van het motortoerental kunt regelen. Dit opent een totaal nieuw niveau van efficiëntie en precisie!

Bobcat TL25 60 verreiker Bobcat Vangaever 1

Alles beschermd

Alle essentiële onderdelen van uw machine bevinden zich in de giek en het frame, die beide zeer stijf zijn uitgevoerd. Het frame zelf is opgebouwd uit robuuste kokerbalken. De cilinders, hydraulische systemen en kabelbomen van de machine zijn te allen tijde goed beschermd. Een stalen bodemplaat biedt volledige bescherming tegen schokken van onderen.

Standaardgarantie van 3 jaar

Bobcat Company ontwikkelt elke machine volgens de hoogste normen voor kwaliteit en duurzaamheid. Daarom biedt onze standaardgarantie een dekking van 36 maanden of 3000 bedrijfsuren (wat zich het eerste voordoet), die u kunt uitbreiden tot 5 jaar of 6000 bedrijfsuren.

Bobcat TL25 60 verreiker Bobcat Vangaever 3

Intuïtieve bediening

Met Bobcat gaat u gemakkelijk aan de slag, dankzij de verbeterde, intuïtieve bedieningslay-out zoals in een auto, een interactief display, een alles-in-één joystick met verbeterde ergonomie en de automatische parkeerrem.

Goed zicht rondom

Om de veiligheid en productiviteit te vergroten, hebben we diverse verbeteringen in het zicht van de bestuurder doorgevoerd. Zicht opzij dankzij de lage motorkap, zicht op de last dankzij het gestroomlijnde dashboard en zicht naar boven dankzij het FOPS-rooster met geoptimaliseerd ontwerp.

Bobcat TL25 60 verreiker Bobcat Vangaever 2

Nauwkeurige alles-in-één joystick

De zeer ergonomische handgreep van de joystick heeft een nieuw ontwerp, gebaseerd op feedback van bestuurders. De belangrijkste bedieningselementen bevinden zich nu continu aan de toppen van uw vingers: alle instellingen voor rijrichting, lage of hoge rijsnelheid, giekbewegingen, bediening van de hulphydrauliek en schakelen tijdens het rijden. Dankzij de soepele maar stijve respons kunt u ladingen zeer nauwkeurig plaatsen.

Veelzijdigheid met een goed doordacht ontwerp

Kies uit een groot aanbod van robuuste aanbouwdelen en voer elke klus uit met maximale productiviteit. Met het stuurtoestel voor aanbouwdelen en onze eigen Bob-Tach-aanbouwdeelkoppeling kunt de meest geavanceerde aanbouwdelen installeren.

Ongecompliceerd onderhoud

Profiteer van maximale uptime door rechtstreekse toegang tot alle belangrijke onderdelen rondom de motor. Bestuurders kunnen zelf periodiek onderhoud uitvoeren dankzij de grote motorkap en het ontwerp dat geen gereedschap vereist.

Technische gegevens

Belangrijkste specificaties

Opbreekkracht kippen
3356 daN
Nominaal laadvermogen
2500 kg
Hefhoogte
5910 mm / 5860 mm
Nominaal vermogen (ISO 14396)
54,60 kW
Onbeladen gewicht
4298 kg (16,5" banden)/ 4400 kg (20" banden)

Prestaties

Nominaal laadvermogen
2500 kg
Werkcapaciteit (bij max. hoogte op banden)
1800 kg
Capaciteit bij max. bereik
800 kg (16,5" banden)
Hefhoogte
5910 kg (Bobtach) / 5860 (QT)
Opbreekkracht kippen
3356 daN
Trekkracht
3000 daN
Max. reikwijdte op banden
3310 mm

Afmetingen

Totale lengte (tot voorvlak vorken)
3989 mm
Totale hoogte
2085 mm (16,5" banden) / 2124 mm (20" banden)
Bodemvrijheid (mm)
250 mm (16,5" banden) / 289 mm (20" banden)
Machinebreedte
1832 mm
Buitenste draaicirkel (bij wielen)
3235 mm (16,5" banden) / 3729 mm (20" banden)

Motor

Motormerk
Bobcat
Motortype
DM02
Brandstof
Diesel
Nominaal vermogen (ISO 14396)
54,60 kW
Nominaal Toerental (tpm)
2400
Koppel (Nm)
280
Aantal Cilinders
4
Cilinderinhoud (liter)
2,39
Inhoud brandstoftank
65 l

Tractie

Standaard banden
12-16,5 SKS 532 12PR

Gewichten

Onbeladen gewicht
4298 kg (16,5" banden) / 4400 kg (20" banden)
Vraag nu vrijblijvend een offerte of demo aan.

Vraag nu vrijblijvend een offerte of demo aan.