Op maandag 22 juli zijn onze vestigingen gesloten. We blijven bereikbaar voor dringende depannages.
Ik heb dit bericht gelezen

Gepland onderhoud

Bobcat vangaever gepland onderhoud wd
Bobcat gepland onderhoud vangaever

Bobcat Planned Maintenance is het door de fabriek van Bobcat geadviseerde en geplande inspectie-, service- en onderhoudsprogramma dat uw bedrijfsmiddelen beschermt en uw productiviteit verhoogt. Om de productiviteit van uw machinepark tijdens de gehele looptijd van het project op peil te houden, zijn regelmatige inspecties en gecertificeerde onderhoudsservice nodig. Het BobCARE PM-programma van uw Bobcat-dealer is in de fabriek ontworpen en aangepast aan uw behoeften, zodat uw onderhoud vooraf gepland en ingeschaald wordt.

Wat biedt BobCARE Planed Maintenance?

 • GEMOEDSRUST
  Uw BobCARE PM-contract verzekert u ervan dat uw machines de beste service en het beste onderhoud krijgen – het is immers gedefinieerd door de Bobcat-fabriek die uw machines heeft ontworpen en geproduceerd.
 • FLEXIBILITEIT
  Afhankelijk van de specifieke behoeften en werklast van uw wagenpark kan de service worden gepland op maandelijkse, driemaandelijkse of jaarlijkse intervallen. En de service wordt uitgevoerd waar het u het beste uitkomt: bij u op locatie of bij uw dealer.
 • COMPROMISLOZE VEILIGHEID
  De regelmatige inspecties worden uitgevoerd door monteurs die door Bobcat zijn opgeleid en gecertificeerd, en gebruik maken van de Bobcat Checklist-kennis. Deze inspecties omvatten het controleren van de correcte werking van alle veiligheidsvoorzieningen en -systemen en het opsporen van mogelijke slijtage, zodat u er zeker van bent dat uw machine zijn activiteiten veilig zal uitvoeren.
 • GEGARANDEERDE KWALITEIT
  Bij het regelmatige gecertificeerde onderhoud van BobCARE PM wordt gebruik gemaakt van 100% originele onderdelen – hun ongeëvenaarde ontwerp, kwaliteit en duurzaamheid zorgen voor minimale stilstandtijd en laten uw machines optimaal presteren. BobCARE PM beschermt ook uw investering in de apparatuur en potentiële wederverkoopwaarde door uw machines in topconditie te houden.

Als ervaringsdeskundige zijn wij bij Vangaever overtuigd dat anticiperen loont. Daarom ontwikkelden we M-PACT, het totaalpakket dat u nog méér biedt

M-PACT: Hét onderhoudsprogramma voor jouw Bobcat®-materiaal.M-PACT