Service

Goed onderhoud waarborgt de levensduur van uw investering.

Routinematig onderhoud helpt onnodige stilstand, overmatige slijtage en extra kosten te vermijden. Het is belangrijk dat deze werkzaamheden professioneel en systematisch gebeuren zodat u als ondernemer kan rekenen op goed functionerend materieel om uw productiviteit op te voeren. Prestaties blijven optimaal en u geniet als bestuurder en/of eigenaar van meer comfort.

Betrouwbare service

Onze servicemonteurs worden minstens jaarlijks een ganse week bijgeschoold in het Bobcat opleidingscentrum te Dobris, Tjechië. Of het nu gaat om de introductie van nieuwe modellen, nieuwe motoren of testapparatuur, een verplicht opleidingstraject met theorie- en praktijklessen zorgt ervoor dat elke technische medewerker op de hoogte blijft van de laatste technische ontwikkelingen.

Kennis, training, de nodige ervaring en het juiste gereedschap stellen onze mensen in staat om aan al uw onderhouds- en reparatiebehoeften tegemoet te komen. Dit kan zowel bij u ter plaatse met een van onze goed uitgeruste depannagewagens of in een van de servicepunten bij u in de buurt te Lummen, Sint-Pieters-Leeuw of Waregem.

Naast onderhoud of herstelling op afroep bieden wij u eveneens onderhoudscontracten aan voor nog meer gemoedsrust.

Wij bieden méér dan een machine

READY for M-PACT?

Bobcat OnderhoudscontractenBobcat verlengde garantieStandaard 3 jaar garantie op alle Bobcat verreikers met vast chassis

GEPLAND ONDERHOUD

Een machine die hard moet werken, heeft het juiste onderhoud nodig. Dit helpt stilstand te beperken, herstellingen of ongepland onderhoud te voorkomen terwijl uw machine eigenlijk zou moeten werken.
Met een onderhoudcontract kan u voorzien in gebudgeteerd onderhoud door goed opgeleide onderhoudsmonteurs op momenten dat uw machine niet in gebruik is. Zorg ervoor dat uw machine altijd op topniveau kan presteren en u zich kan focussen op het echte werk.

  • Vermijdt risico's door grote reparaties aan en uitval van de machines te voorkomen.
  • Doe méér door minder stilstand en een hogere productiviteit en winstgevendheid.
  • Bespaar geld door problemen voor te zijn en niet te wachten tot ze veel tijd en geld kosten.

Meer weten over het onderhoudsprogramma van Bobcat?

GARANTIE

Bobcat is expert in het ontwerpen, construeren en produceren van de robuuste compacte machines volgens de hoogste standaards voor kwaliteit en duurzaamheid. U kan erop vertrouwen. Daarom geldt sinds 01/01/2020 een standaard garantie van 2 jaar of 2.000 bedrijfsuren, wat eerst voorkomt.
Voor onze productlijn Bobcat vaste verreikers geldt nu een standaard garantie van 3 jaar of 3000 bedrijfsuren (wat zich het eerst voordoet).

De PROTECTION PLUS Extended Warranty biedt een hoge mate van bescherming voorbij de standaard garantie. En omdat de garantie overdraagbaar is, zal het de tweedehandswaarde waarschijnlijk ook verhogen.

Meer weten over de PROTECTION Plus Extended Warranty van Bobcat?

Terug naar boven