Verreikers

Bobcat Verreikers:
hoge prestaties bij maximale reikwijdte en hoogte!

Alle Bobcat vaste verreikers worden ontworpen en gebouwd in ons Center of Excellence in Pontchâteau, Frankrijk. Met meer dan 50 jaar ervaring in het bouwen van machines om materialen te hanteren voldoet deze door ISO 9001 gecertificeerde fabriek aan de hoge kwaliteitsnormen van Bobcat.

Met een grote mate van geïntegreerde technologieën, vanaf het lassen van de giek en het frame, tot de eindassemblage van de machine, wordt de kwaliteit gewaarborgd door moderne
fabricageapparatuur als lasrobots, een lijn voor staalstralen, een spuitcabine voor twee lagen lak en de integratie van de beste onderdelen ter wereld.
Elke in deze fabriek gebouwde machine doorloopt vóór aflevering een rigoureuze en uitgebreide testprocedure met onder meer: controle op naleving van de voorschriften, controle op prestaties, kwaliteitscontroles en volledige functionele controle van de machine.

3 jaar garantie op vaste verreikers

3 JAAR STANDAARD FABRIEKSGARANTIE(*):
ALLEEN MAAR VOORDELEN VOOR U

Met 50 jaar ervaring in het ontwerpen van compacte apparatuur heeft Bobcat een reputatie gevestigd voor hoge kwaliteitsnormen en de beste technologieën in zijn klasse.

"Elke dag stoppen we al onze energie in het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten door het selecteren van belangrijke en bewezen toeleveranciers, geïntegreerd ontwerp, testen op betrouwbaarheid en kwaliteit en een productieproces waarin elk product individueel wordt gecontroleerd en goedgekeurd".

Een Bobcat verreiker is gebouwd op een lange levensduur en om elke dag betrouwbaar voor u klaar te staan. Dankzij het hoge kwaliteitsniveau van de Bobcat verreikers kan Bobcat Company standaard een garantie van 3 jaar aanbieden (of 3000 uur, wat zich het eerst voordoet) op alle Bobcat verreikers met vast chassis.

(*) Garantie beperkt tot klanten van het officiële Bobcat® dealernetwerk in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Enkel op de Bobcat verreikers met vast chassis. Vraag naar de voorwaarden.

Heb je graag een brochure van onze producten?

Download hier onze brochure

Ontdek all Verreikers voor de Verreikers

Bekijk Verreikers