Bobcat oliën en Bobcat smeermiddelen

De oliën en smeermiddelen van Bobcat zijn speciaal geformuleerd uit de beste basisoliën en specifieke additieven. Ze voldoen aan de eisen voor hoge prestaties, lange levensduur en betrouwbaarheid van Bobcat Engineering voor Bobcat machines onder alle omstandigheden van temperaturen ver onder het vriespunt tot de allerhoogste temperaturen. Ze bieden bijzonder hoge bescherming tegen corrosie en roestvorming. Het aanbod omvat: motoroliën, synthetische en biologisch afbreekbare hydraulische/hydrostatische vloeistoffen, koelvloeistoffen, transmissieolie (in verpakkingen vanaf 5 liter) en verschillende smeervetten.

Bobcat synthetische hydraulische/hydrostatische vloeistof

De Bobcat hydraulische/hydrostatische vloeistof is een doorbraak in vloeistoftechnologie die zorgt voor hogere prestaties van uw Bobcat hydraulische systeem en een hogere productiviteit.

 • Kortere cyclustijden
 • Meer werk verzetten
 • Soepeler werken

Bobcat biologisch afbreekbare hydraulische/hydrostatische vloeistof

Bobcat biologisch afbreekbare hydraulische olie is een hoogwaardige, milieuvriendelijke hydraulische olie ontworpen voor de hoogste prestaties bij gemiddeld tot zware omstandigheden.

 • Bijzonder breed temperatuurbereik
 • Uitstekende slijtvastheid en een sterke film, nodig voor hydraulische systemen onder zware belasting en hoge drukwaarden
 • Bijzonder hoge bescherming tegen corrosie en een zeer goede en dunne oliefilm tegen roestvorming
 • Biologisch afbreekbaar en niet-giftig, dus minder milieuschade

Bobcat synthetische motorolie

Bobcat synthetische motorolie heeft een formule met de allerbeste basisoliën en superieure additieven. Dit is een multigrade smeermiddel voor dieselapparatuur voor zwaar gebruik. Bobcat synthetische motorolie biedt een combinatie van uitstekende viscositeit bij koud weer en extra stevigheid voor bescherming bij zware toepassingen met hoge snelheden en bij hoge temperaturen. Bescherming tijdens alle seizoenen wanneer fabrikanten multigrade oliën voorschrijven.

Bobcat Premium motorolie

Bobcat High Performance Engine Oil is een dieselmotorolie met buitengewoon hoge prestaties die de levensduur van de motor verlengt in de zwaarste toepassingen op de weg en in ruw terrein. De olie biedt uitstekende prestaties in moderne motoren met hoge vermogens en lage uitstoot, inclusief motoren met uitlaatgasrecirculatie (EGR) en nabehandelingssystemen als roetfilters en dieseloxidatiekatalysatoren (DOC). De olie is ook op oudere, conventionele typen motoren te gebruiken en levert daar dezelfde bijzonder hoge prestaties.

Nieuwe Bobcat CK-4 high-performance motorolie

Bobcat heeft nieuwe CK-4 ULTRA ENGINE POWER SAE motoroliën toegevoegd aan zijn gamma. Deze multi-grade, all-season vloeistof is geformuleerd met de hoogste kwaliteit basisoliën en superieure additieventechnologie.
CK-4 motorolie is nodig voor Bobcat's recent geïntroduceerde en beschikbare M-serie Stage V S450, S510 en S530 schrankladers, T450 en T590 compacte rupsladers en voor verreikers met Stage V 75 pk motor. In de toekomst worden er meer machines met Stage V-technologie geïntroduceerd.

De nieuwe CK-4 high-performance motorolie van Bobcat helpt de levensduur van de motor van Bobcat-apparatuur te verlengen in de meest veeleisende on- en off-roadtoepassingen. Bobcat CK-4 levert uitstekende prestaties in moderne motoren met een hoog rendement en lage uitstoot, waaronder motoren met uitlaatgasrecirculatie (EGR) en nabehandelingssystemen als roetfilters en dieseloxidatiekatalysatoren (DOC).

Bobcat smeervet

Onze hoogwaardige lithiumsmeervetten zijn speciaal ontwikkeld voor de verschillende smeertoepassingen op Bobcat apparatuur.

 • U kunt, afhankelijk van uw behoefte, uit drie kwaliteiten kiezen:
  • Supreme HD: grote adhesie en cohesie, breed toepasbaar in allerlei toepassingen, minder lekkage en langer nasmeren voor een lager verbruik.
  • Extreme HD: niet-loodhoudend vet voor zware toepassingen in bouw- en mijnbouwtoepassingen, is bij lage temperaturen goed te pompen, is bijzonder goed bestand tegen water en extreme drukwaarden.
  • Multi-Purpose: uitstekende bescherming van gesmeerde apparatuur met mogelijkheden voor een langere levensduur en minder onderhoud.
 • Lange levensduur voor goede prestaties en mogelijk minder onderhoud

Meer weten komen over Bobcat wisselstukken?

Aanvraag onderdelen

filters voor Bobcatolie, smeermiddelen en koelvloeistof voor Bobcatbatterij voor BobcatBanden en rupsbanden voor Bobcat

banden voor bobcatvolle banden voor bobcatbanden voor verreikerstracks voor graafmachinesrupsen voor Bobcat rupslader
Terug naar boven