Rupsen voor rupsladers

Prestaties en betrouwbaarheid zijn essentieel bij de aankoop van rupskettingen. Rubberen tracks van Bobcat leveren in alle omstandigheden de beste resultaten. Alle Bobcat-rupskettingen voor compacte rupsladers zijn gemaakt voor hogere productiviteit en bieden de laagste bedrijfskosten voor elke toepassing.

Goedgekeurde rubberen rupskettingen voor compacte rupsladers

Laat uw compacte Bobcat-rupslader maximaal presteren met duurzame originele rubberen loopkettingen van Bobcat, ontworpen voor de zwaarste toepassingen, soepel rijgedrag en onovertroffen levensduur. De fabricagetechnologie bestaat uit een geavanceerde combinatie van speciale soorten gevulkaniseerd rubber, samen met stalen verstevigingsplaten en lussen van stalen koorden. Bekijk hier hoe Bobcat tracks worden ontworpen en geproduceerd.

Comfortabel rijgedrag zonder compromis aan tractie of levensduur.

Bobcat-rupskettingen hebben zich bewezen door hun bestendigheid in de meest veeleisende omstandigheden. Daarnaast bieden ze soepeler rijgedrag, doordat het gewicht van de machine wordt verdeeld over een groter oppervlak. Met de tractie van onze rupskettingen kunt u de mogelijkheden van uw lader ten volle benutten. Voor de rupsladers houdt Bobcat vast aan het beproefde 'C'-patroon in de hele machineserie, dat zowel in een premium- als een standaarduitvoering wordt aangeboden.

Bobcat Premium rubberen rupskettingen voor compacte rupsladers

Bobcat Standard rubberen rupskettingen voor compacte rupsladers

Rubberen rupskettingen van onovertroffen kwaliteit, ook gebruikt in serieproductie, speciaal ontwikkeld en ontworpen voor de toepassingen en prestaties van compacte Bobcat-machines.

Ze zijn gemaakt van een mix van natuurlijk en synthetisch rubber voor minimale slijtage, met doorlopende interne kabels en ingebedde, geharde en gesmede verstevigingsplaten voor stevigheid en duurzaamheid in de meest uitdagende omstandigheden.

Deze rupskettingen bieden de beste eigenschappen uit de Premium-rupskettingen en vormen een alternatief voor minder hoge budgetten. Alhoewel de levensduur wat lager ligt dan bij de Premium-producten, blijven de belangrijkste kenmerken hetzelfde.

Ze zijn de iIdeale oplossing voor oudere machines, machines die minder bedrijfsuren draaien of bij minder zware toepassingen.
  • Optimaal comfort met minder trillingen en lawaai.
  • Toonaangevende duurzaamheid en lange levensduur.
  • Staaldraad met hoge treksterkte en weerstand tegen sneden en uitrekken.
  • Geavanceerde materialen voor de beste stootweerstand.
  • Verbeterde bescherming van de karkasrand biedt langere levensduur.
  • Voordelig alternatief voor de Premium-rupskettingen.
  • Standaardrupskettingen voor laders hebben hetzelfde favoriete 'C'-patroon als Premium.
  • De verwachte levensduur van de standaardrupskettingen wordt geschat op 80% van de Premiumrupskettingen, op basis van gebruik in gemiddelde werkomstandigheden.

Lees meer:

Waarom originele tracks voor Bobcat rupsladers kopen?
Kies het geschikte profiel voor uw rupslader
Schadepreventie en onderhoud van rubberen tracks

Contacteer ons voor meer informatie, advies of een vrijblijvend aanbod: neem contact met ons op.

Offerte aanvraag rubber tracks

> Terug naar overzicht banden en rupsen

filters voor Bobcatolie, smeermiddelen en koelvloeistof voor Bobcatbatterij voor BobcatBanden en rupsbanden voor Bobcat

banden voor bobcatvolle banden voor bobcatbanden voor verreikerstracks voor graafmachinesrupsen voor Bobcat rupslader
Terug naar boven