rupsen voor graafmachines

De rubberen rupskettingen van Bobcat zijn toegesneden op de toepassingen en prestaties van Bobcat-graafmachines. Ze zijn uitstekend bestand tegen zware werkomstandigheden, maar leveren ook soepel rijgedrag van de machine en optimale bedrijfskosten. Zonder compromis aan de prestaties.

Alle Bobcat-rupskettingen zijn gemaakt voor grotere productiviteit en bieden de laagste bedrijfskosten voor elke toepassing. Wij zijn er zeker van dat onze rupskettingen voor graafmachines voldoen aan de strengste eisen en garanderen dat ze vrij zijn van defecten in materiaal en fabricage.

Rupskettingen voor graafmachines worden meestal gebruikt bij lagere snelheden en voor minder agressieve toepassingen dan die voor compacte graafmachines. Toch worden ze blootgesteld aan dezelfde veeleisende werkomstandigheden en zeer zware belasting.

Om de keuze voor de juiste rupskettingen zo eenvoudig mogelijk te maken, hebben we het assortiment vereenvoudigd. Er zijn nu twee hoofdcategorieën waaruit u kunt kiezen, op basis van uw behoeften en voorkeuren:

  • Premium
  • Standard

Bobcat Premium rubberen rupskettingen voor compacte graafmachines

rubber rupsen voor graafmachines Bobcat Rubberen rupskettingen van onovertroffen kwaliteit, ook gebruikt in serieproductie, speciaal ontwikkeld en ontworpen voor de passingen en prestaties van compacte Bobcat-machines.

Gemaakt van een mix van natuurlijk en synthetisch rubber voor minimale slijtage, met doorlopende interne kabels en ingebedde, geharde en gesmede verstevigingsplaten voor stevigheid en duurzaamheid in de meest uitdagende omstandigheden.

Geselecteerde Premium-rupskettingen met verlengde garantie tot 24 maanden of 2000 bedrijfsuren, eventueel tot 36 maanden of 3000 bedrijfsuren. De garantie dekt defecten in materiaal of fabricage waardoor de rupskettingen niet meer kunnen worden gebruikt, die zich voordien tijdens correct gebruik.

  • Optimaal comfort met minder trillingen en lawaai.
  • Toonaangevende duurzaamheid en lange levensduur.
  • Staaldraad met hoge treksterkte en weerstand tegen sneden en uitrekken.
  • Geavanceerde materialen voor de beste stootweerstand.
  • Verbeterde bescherming van de karkasrand biedt langere levensduur.

Bobcat Standard rubberen rupskettingen voor compacte graafmachines

Ideale oplossing voor oudere machines, machines die minder bedrijfsuren draaien of bij minder zware toepassingen. Deze rupskettingen bieden de beste eigenschappen uit de Premium-rupskettingen en vormen een alternatief voor minder hoge budgetten. Alhoewel de levensduur wat lager ligt dan bij de Premium-producten, blijven de belangrijkste kenmerken hetzelfde.

Rupskettingenprofielen voor compacte graafmachines

Voor sommige compacte graafmachines zijn rupskettingen met verschillende profielen leverbaar. Uw plaatselijke Bobcat-dealer helpt u graag bij de selectie van de juiste rubberen rupskettingen voor uw toepassingen.

Haal meer uit uw Bobcat met de uiterst robuuste originele Bobcat rubberen rupsbanden die zeer goed tegen beschadigingen bestand zijn. Originele Bobcat onderdelen zijn een garantie voor betrouwbare producten en diensten van topkwaliteit. Profiteer van de betrouwbaarheid, het comfort en de veiligheid van Bobcat rupsbanden, ontworpen voor de meest veeleisende toepassingen en met een comfortabel rijgedrag doordat het gewicht over een groter oppervlak wordt verspreid zonder aan de prestaties afbreuk te doen. Bobcat rubberen rupsbanden zijn voor de maximale levensduur gemaakt van een combinatie van synthetisch en natuurlijk rubber. De doorlopende interne kabels en verstevigingsplaten zijn van staal gemaakt voor de beste prestaties en de langste levensduur, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden.

Contacteer ons voor meer informatie, advies of een vrijblijvend aanbod: neem contact met ons op.

> Terug naar overzicht banden en rupsen

filters voor Bobcatolie, smeermiddelen en koelvloeistof voor Bobcatbatterij voor BobcatBanden en rupsbanden voor Bobcat

banden voor bobcatvolle banden voor bobcatbanden voor verreikerstracks voor graafmachinesrupsen voor Bobcat rupslader
Terug naar boven