Bobcat Luchtbanden

Bobcat banden voor standaard werk (Standard Duty)

Ontworpen voor maximale tractie en grip, zorgt het centrale profiel van de Bobcat Standard Duty-band voor extra tractie. Deze banden zijn ontwikkeld om lang mee te gaan bij normale toepassingen van machines, bijvoorbeeld in de landbouw, voor de verhuur, de aanleg van landschappen en de bouw in het algemeen. De speciale velgbescherming en dikke zijwanden bieden een uitstekende weerstand tegen perforaties. Ze zijn vervaardigd uit een superieur mengsel van natuurlijk en synthetisch rubber.

 • Het duurzame loopvlakmateriaal voorkomt uitvaltijd en verhoogt de productiviteit
 • Ply-ratings van hoog niveau en dikke zijwanden zorgen voor een betere bestendigheid tegen perforaties
 • Speciale velgbescherming voor de veiligheid van band en wiel

Bobcat banden voor zwaar werk (Heavy Duty)

Verhoog uw bescherming tegen perforaties en barsten met de extra sterke zijwanden op Bobcat Heavy Duty-banden. Deze hebben hielbeschermingen die een geweldige weerstand bieden tegen perforaties van het bandprofiel. Door de combinatie van superieure kwaliteit, zelfreinigend rubber en een hoge ply-rating zijn deze banden uiterst geschikt voor lange, zware belastingen, bijvoorbeeld in de verhuur, de bouw en de industrie, voor het ruimen van sneeuw, plegen van onderhoud op gebouwen en terreinen, aanleggen van landschappen.

 • Sterke, duurzame materialen voor het loopvlak zijn bestand tegen oneffenheden en laten niet los
 • Het Bobcat 3-voudige loopvlakontwerp maximaliseert de trekkracht, met efficiënte zelfreiniging bij werk in natte situaties
 • De speciale velgbescherming biedt een grote veiligheid voor band en wiel
 • Betere slijtage en weerstand tegen platte banden

Bobcat banden voor zeer zwaar werk (Versatile Duty)

Wanneer de locatie van uw werkzaamheden om een agressieve, duurzame band voor gemengde en harde ondergronden vraagt, kies dan voor de Bobcat Severe Duty-band. Deze is ontworpen om beter bestand te zijn tegen intensief gebruik dan gewone banden en biedt goede zelfreinigende eigenschappen. Het uitstekende diepte van het loopvlak en de grote nop-uitsparingsverhouding verlengen de levensduur en verminderen uitvaltijd. Ideale performers in de bouw, recycling, industriële, verhuur- en andere zware toepassingen.

 • Hoge PR-getallen beperken lekke banden tot een minimum, verhogen de servicelevensduur en verminderen uitvaltijd als gevolg van sneden en perforaties.
 • Diep loopvlak voor een maximale levensduur.
 • Hoge nop-uitsparingsverhouding in het loopvlak presteert goed op agressieve oppervlakken.
 • Sterke bescherming van de zijwanden tegen sneden, perforaties en stoten vanaf de zijkant.

Bobcat banden voor extreem zwaar werk (Severe Duty

Een sterke, duurzame L5 band met een uitzonderlijk lange levensduur voor harde, schurende en agressieve ondergronden. Met zijn verbeterde loopvlak en resistentie tegen stoten vanaf de zijkant is deze band ideaal geschikt voor de meest veeleisende toepassingen zoals bestrating, sloop, afvalverwerking en recycling. Bij deze band draait alles om resistentie.

 • Extra diep loopvlak voor een maximale levensduur en om lekke banden en uitvaltijd door sneden en perforaties tot een minimum te beperken.
 • Nop-uitsparingsverhouding van 80% presteert goed op agressieve oppervlakken.
 • Uitstekende bescherming tegen stoten tegen het loopvlak.
 • Versterkte zijwand voor een betere weerstand tegen stoten vanaf de zijkant en een grotere stabiliteit

Bobcat ballonbanden voor zachte ondergrond (Super Float)

Het superbrede loopvlak en zijwanden van Super Float- en grasbanden zijn ontworpen om te werken op een zachte of natte ondergrond en op grasvelden in toepassingen als parken, begraafplaatsen, sportvelden, golfbanen, kwekerijen en zandstranden. Bij de aanbevolen bandenspanning hebben deze banden een 85% grotere afdruk dan conventionele banden.

Met Super Float-banden heeft u geen duur, omslachtig rupssysteem meer nodig. Als voor uw werkzaamheden extra flotatie nodig is, houden Super Float-banden u in beweging. De grasband is ontworpen om superieure flotatie-eigenschappen te bieden om beschadiging tot een minimum te beperken. Ze presteren uitstekend wanneer tijdens uw werk extra gelet moet worden op de grond, maar ze bieden nog steeds een uitstekende grip.

 • Grotere afdruk om beschadiging van de ondergrond en het scheuren van gras tot een minimum te beperken.
 • Werken goed in diep zand en drassige gebieden.
 • Patroon biedt tractie en grip op zachte en losse ondergronden.
Contacteer ons voor meer informatie, advies of een vrijblijvend aanbod: neem contact met ons op.


> Terug naar overzicht banden en rupsen

filters voor Bobcatolie, smeermiddelen en koelvloeistof voor Bobcatbatterij voor BobcatBanden en rupsbanden voor Bobcat

banden voor bobcatvolle banden voor bobcatbanden voor verreikerstracks voor graafmachinesrupsen voor Bobcat rupslader
Terug naar boven