Banden en rupsbanden

Bobcat Luchtbanden

Bobcat luchtbanden

Als u van prestaties en betrouwbaarheid op aan moet kunnen, dan kunt u erop rekenen dat Bobcat banden onder zware omstandigheden de beste resultaten leveren.

Bobcat banden zijn in allerlei belastingscategorieën en met allerlei profielen leverbaar, afhankelijk van uw toepassing, voor tractie en grip voor zware ladingen. Kies alleen voor uw Bobcat machines uitsluitend Bobcat banden zodat u altijd de juiste maat en ply rating hebt en om de juiste gewichtsverdeling en contactafstand tussen de bak en de grond te behouden. Meer weten?

Bobcat massieve of geperforeerde banden

Bobcat volle banden

Houd uw machines inzetbaar en gooi geen geld weg door lekke banden, profiteer van de langere levensduur van Bobcat massieve banden. Bobcat massieve banden zijn ontworpen om drie keer zo lang mee te gaan dan luchtbanden met schuimvulling en zijn van een uiterst sterke rubber samenstelling gemaakt, een verbeterde versie van het rubber uit mijnbouwtoepassingen. Met een scheursterkte die meer dan twee keer zo hoog is als bij een luchtband hebt u banden die beter bestand zijn tegen snijden en happen als gevolg van rommel. Bobcat massieve banden zijn op stalen velgen bevestigd en kunnen direct onder uw machine worden gemonteerd. Meer weten?


Rupsen voor wiellers op banden

Klanten die soms de voordelen van een compacte rupslader nodig hebben, maar niet in een nieuwe machine willen investeren, hebben hiermee een snelle, eenvoudige en voordelige oplossing in huis. U kunt hiermee uw schranklader in luttele minuten in een rupslader omtoveren en ook weer terug. Klanten hebben voordeel van de lage gronddruk, grotere trekkracht en betere schokdemping.

Rubberen rupsen voor Bobcat graafmachines

Bobcat rupsen voor graafmachines

Elke rubberen vervangingsrups van Bobcat Parts is speciaal ontwikkeld voor de toepassing op en de prestaties van compacte Bobcat graafmachines. Meer weten?Rubberen rupsen voor Bobcat compacte laders

Bobcat tracks voor rupsladers

Haal nog meer uit uw compacte rupslader met Bobcat® rubberen rupsen.

Bobcat rubberen rupsen zijn gemaakt van een combinatie van synthetisch en natuurlijk rubber om zo slijtvast mogelijk te zijn. De doorlopende interne kabels en verstevigingsplaten zijn van staal gemaakt voor de beste prestaties en de langste levensduur, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden. Meer weten?

Contacteer ons voor meer informatie, advies of een vrijblijvend aanbod: neem contact met ons op.

Aanvraag onderdelen

filters voor Bobcatolie, smeermiddelen en koelvloeistof voor Bobcatbatterij voor BobcatBanden en rupsbanden voor Bobcat

banden voor bobcatvolle banden voor bobcatbanden voor verreikerstracks voor graafmachinesrupsen voor Bobcat rupslader
Terug naar boven