Vangaever - sinds 1977

Historiek en visie

Als innoverend metaalconstructiebedrijf verwierf Vangaever reeds in 1977 het dealership voor het toen hier nog bijna onbekende “Bobcat”.Het pionierswerk van beiden werd langzamerhand beloond. Vele demodagen en de ontwikkeling van tal van aanbouwdelen overtuigden klanten en maakten de Bobcat wiellader veelzijdiger en onmisbaar in tal van toepassingen en sectoren.


Zowel in land- als tuinbouw, tuinaanleg, bij aannemers sloop- , grond- of bouwwerken, overslag-, industrie, nutsbedrijven,… bewijst het compact materieel meer en meer zijn nut.


VANDAAG IS VANGAEVER UW PARTNER VOOR ALLE COMPACT MATERIEEL


Bobcat wielladers werden aangevuld met Bobcat rupsladers, Bobcat minigravers en Bobcat verreikers.

Maar ook voor knikladers kan u bij ons terecht: onze passie voor compact materieel werd recent bekroond met een exclusief dealership voor Gehl knikladers.


VOOR EEN STERKE SERVICE MOET U BIJ ONS ZIJN.

We hebben een stevige reputatie op dit vlak. Het begint bij productkennis die u aanvoelt zowel door correct advies van ons verkoopteam als bij een degelijke service-na-verkoop. Samen garanderen zij het succes van uw investering.

NIETS IS ONMOGELIJK

Zit u met een specifieke toepassing? Wij doen alles om aan uw wensen en specificaties te voldoen, van speciale naar wens gebouwde aanbouwdelen tot toevoegingen aan de machine zelf. Alles is mogelijk.

Hoe doen we dat?

VESTIGINGEN

Onze bedrevenheid delen we dag na dag met onze klanten van West- en Oost-Vlaanderen vanuit ons hoofdzetel te Waregem. In Vlaams-Brabant kan u terecht te Sint-Pieters-Leeuw. Regio Limburg wordt bediend vanuit onze vestiging te Lummen.


40-JAAR ERVARING


De resolute keuze voor kwaliteitsmaterieel van betrouwbare merken zoals “Bobcat”: een geslaagde combinatie! Dat wordt bewezen door het jarenlange vertrouwen die vele klanten in ons stellen en verwezenlijkt door de machines die hen het werk lichter maken.


SNELLE SERVICE


Als er toch problemen zijn, is het belangrijk om zo snel mogelijk weer aan de slag te kunnen. Wij helpen u hierbij, dankzij onze ruime voorraden aan machines, aanbouwdelen en wisselstukken. Continu bijgeschoolde technici zorgen voor correcte herstellingen en onderhoud, in één van onze drie vestigingen of op locatie.ELK PROBLEEM HEEFT EEN OPLOSSING

Met een ruime kennis van producten en markten bieden we u graag een oplossing op maat aan. Reken op ons voor gedegen advies en een uitstekende service na aankoop.

Terug naar boven