Bobcat S770

Stijg tot een nieuwe hoogte
Bobcat
  • Krachtigere hydrauliek
  • Kortere cyclustijden
  • Minder lawaai in de cabine

Product informatie

Productiever

Deze S770 laders zijn ingrijpend vernieuwd. De tractie van de nieuwe generatie laders is tot 20% verbeterd om een groter duw- en graafvermogen te leveren. De Premium cabine, de grootste cabine op de markt, biedt meer ruimte, minder lawaai en een betere ergonomie voor een groter bedieningsgemak, een hogere productiviteit en zowel vooraan als achteraan een betere bescherming. Een nog ingrijpendere verandering is dat de cabine naar voren is verplaatst, zodat de bestuurder zowel voor als rond de machine een beter zicht heeft. Bovendien leveren deze laders een hoger vermogen en betere hydraulische prestaties die op hun beurt de productiviteit verbeteren. Daarnaast is het onderhoud van de machine vereenvoudigd en werd de volledig nieuwe technische vormgeving gekoppeld aan een hogere duurzaamheid voor een grotere en langere inzetbaarheid.

Meer mogelijkheden

Deze wiellader heeft een kiplast van maar liefst 3.137 kg, dankzij zijn verticale hefpad hij zwaardere lasten hoger heffen. Met zijn hydraulische pompcapaciteit tot 115,5 L/min kan hij bijna ieder aanbouwdeel aan. Gemaakt voor veelzijdigheid, zal het S770 gamma met zijn uitgebreide assortiment aanbouwdelen de perfecte machine zijn voor de bouw, landschapsverzorging, sloopwerk, bosbouw, landbouw, wegenbouw,…

Comfort

De nieuwe cabine is geconstrueerd in overeenstemming met het axioma dat hoe prettiger een bestuurder zich voelt, des te productiever hij/zij zal zijn. De drempel van de cabinedeur is verlaagd en het formaat van de cabinedeur is vergroot, waardoor het voor bestuurders gemakkelijker is in en uit de cabine te stappen.

Duurzaamheid

Bobcat laders zijn wereldwijd bekend om hun geharde duurzaamheid. Dankzij zijn heavy-duty constructie, de bescherming van de onderdelen en een superieur ontwerp, overtreft de Bobcat lader alle anderen, optimaliseert hij de werktijd, biedt hij meer comfort en is hij nog steeds de meest onderhoudsvriendelijke lader.

Onderhoudsgemak

Voor eenvoudig dagelijks onderhoud, bieden de openslaande achterklep en de dwars gemonteerde motor onderhoudsgemak vanaf één kant. De kantelbare cabine verschaft eenvoudige toegang tot de hydrauliek. Dit alles resulteert in ongeëvenaarde toegang tot de punten voor het routine- en het langetermijnonderhoud.

Technische specificaties

Machinegegevens

Nominale werkcapaciteit
1569 kg
Kiplast
3137 kg
Pompcapaciteit (standaard debiet / hoog debiet)
87,1 / 138,5 l (bij 3294 tpm)
Systeemontlasting bij snelkoppelingen
23,8 - 24,4 MPa
Rijsnelheid
11,4 km/h
Rijsnelheid (hoog - optie)
19,8 km/h
Hefarm traject
Verticaal

Afmetingen

Lengte met bak (mm)
3597 mm
Breedte met bak (mm)
1880 mm
Hoogte cabine (mm)
2065 mm
Hoogte tot bak scharnieren
3353 mm
Wielbasis
1227 mm

Motor

Merk / model
Bobcat D34 Turbo
Brandstof / koeling
Diesel / vloeistof
Maximaal vermogen bij tpm (SAE JI 995)
68,7 kW / 92,1 PK (bij 2400 tpm)
Koppel bij tpm (SAE JI 995)
355,3 (bij 1600 tpm)
Aantal cilinders / Cilinderinhoud
4 / 3409 cm3
Inhoud brandstoftank
124,2 l

Gewichten

Bedrijfsgewicht
4225 kg
Transportgewicht
3787 kg

Tractie

Standaardbanden
12x16,5

Besturingsopties

Bobcat standaard (voetpedalen / stuurhendels)
standaard
Geavanceerd besturingssysteem (ACS)
optioneel
Selecteerbare joystickbediening (SJC)
optioneel

Fabrieksopties

Hoog-debiet-hydrauliek
optioneel
Gesloten cabine met verwarming
optioneel
Gesloten cabine met verwarming en airconditioning
optioneel
Deluxe-instrumentenpaneel
optioneel
Power Bob-Tach™
optioneel
2 snelheden
standaard
Download machinefiche (pdf)

Accessoires voor Bobcat S770

Wil je meer weten of interesse?

Méér dan 40 jaar ervaring Een resolute keuze voor kwaliteitsmaterieel Ruime voorraad machines, aanbouwdelen en wisselstukken Met 3 vestigingen over gans Vlaanderen garanderen we een snelle en kwalitatieve service
Terug naar boven