Bobcat S570

Serieuze hefwerkzaamheden
Bobcat
  • Krachtigere prestaties
  • Hefarmontwerp om hoger en méér te heffen
  • Allrounder dankzij meer hydraulisch vermogen

Product informatie

Méér en hoger heffen

De Bobcat S570 heeft met zijn verticaal heftpad een nominale werkcapaciteit van 942 kg en kiplast van maar liefst 1.885 kg. Een verschil dat u kunt zien, en een verschil dat u op het werk zult ervaren. De cabine is technisch gezien compleet nieuw uitgerust waardoor u comfortabel bent, met superieur vermogen en hydraulische prestaties die u zal helpen meer, sneller en beter te werken. Tel hierbij op vereenvoudigd onderhoud en reparatie, en een compleet nieuw technisch ontwerp gekoppeld aan verbeterde duurzaamheid die de productiviteit nog verder vergroot.

Ruime bestuurderscabine

Zodra u de deur opent van de nieuwe Bobcat-lader, ziet u het verschil al – nog voor de boven- en werkverlichting worden ingeschakeld. In dit voertuig wordt u omringd door eersteklas kenmerken. De verstelbare stoel beschikt over vijf centimeter extra voor de voor-/ achterwaartse beweging zodat verschillende bestuurders met de machine kunnen werken.

Ook joystickbevestigingen op onze machines die met SJC zijn uitgevoerd, schuiven naar voren en naar achteren, onafhankelijk van de stoel, aangepast aan de individuele voorkeur van de bestuurder. Wanneer de geveerde stoel omhoog en omlaag gaat, bewegen de joysticks mee met de stoel. Hierdoor worden armbewegingen verminderd en wordt de bestuurder minder snel moe.

Meer vermogen

Krachtigere hydraulische systemen maken van deze machine een all-round inzetbare werktuigendrager. Een breed gamma van aanbouwdelen kan eenvoudig worden aangepikt. Samen met het verhoogde motor- en tractievermogen resulteert dit in kortere cyclustijden. Sneller en comfortabeler werken!

Duurzaamheid

Bobcat laders zijn wereldwijd bekend om hun geharde duurzaamheid. Dankzij zijn heavy-duty constructie, de bescherming van de onderdelen en een superieur ontwerp, overtreft de Bobcat lader alle anderen, optimaliseert hij de werktijd, biedt hij meer comfort en is hij nog steeds de meest onderhoudsvriendelijke lader.

Onderhoudsgemak

Dagelijks onderhoud is snel en makkelijk gedaan dankzij de openzwaaiende achterklep en de dwarsgeplaatste motor zijn alle onderhoudspunten makkelijk bereikbaar. De kantelbare cabine verschaft eenvoudige toegang tot de hydrauliek. Het nieuw ontwikkelde koelsysteem biedt naast een efficiëntere koeling met een hoger vermogen, eenvoudigere toegang dankzij het openklappende ontwerp zodat stof of andere vuil gemakkelijk kan worden verwijderd.

Technische specificaties

Machinegegevens

Nominale werkcapaciteit
942 kg
Kiplast
1885 kg
Pompcapaciteit (standaard debiet / hoog debiet)
64,7 / 101,1 l/min (bij 3135 tpm)
Systeemontlasting bij snelkoppelingen
23,8 - 24,5 MPa
Rijsnelheid
11,8 km
Rijsnelheid (hoog - optie)
17,3 km
Hefarm traject
Verticaal

Afmetingen

Lengte met bak (mm)
3378 mm
Breedte met bak (mm)
1727 mm
Hoogte cabine (mm)
1972 mm
Hoogte tot bak scharnieren
3023 mm
Wielbasis
1082 mm

Motor

Merk / model
Bobcat D24 Turbo
Brandstof / koeling
Diesel / vloeistof
Maximaal vermogen bij tpm (SAE JI 995)
45,5 kW / 61 PK (bij 2600 tpm)
Koppel bij tpm (SAE JI 995)
225 Nm (bij 1800 tpm)
Aantal cilinders / Cilinderinhoud
4 / 2392 cm3
Inhoud brandstoftank
93,7 l

Gewichten

Bedrijfsgewicht
2939 kg
Transportgewicht
2636 kg

Tractie

Standaardbanden
10x16,5

Besturingsopties

Bobcat standaard (voetpedalen / stuurhendels)
standaard
Geavanceerd besturingssysteem (ACS)
optioneel
Selecteerbare joystickbediening (SJC)
optioneel

Fabrieksopties

Hoog-debiet-hydrauliek
optioneel
Gesloten cabine met verwarming
optioneel
Gesloten cabine met verwarming en airconditioning
optioneel
Deluxe-instrumentenpaneel
optioneel
Power Bob-Tach™
optioneel
2 snelheden
optioneel
Download machinefiche (pdf)

Accessoires voor Bobcat S570

Wil je meer weten of interesse?

Méér dan 40 jaar ervaring Een resolute keuze voor kwaliteitsmaterieel Ruime voorraad machines, aanbouwdelen en wisselstukken Met 3 vestigingen over gans Vlaanderen garanderen we een snelle en kwalitatieve service
Terug naar boven