Bobcat L75

Het juiste gereedschap voor elke klus
Bobcat
 • Ontworpen om meer te doen
 • Gepersonaliseer comfort
 • Onbelemmerd cabinezicht

Bobcat-laders hebben de landbouw- en bouwsector hervormd met een oplossing die compact, wendbaar, productief en robuust is. Vandaag de dag, met het grootste assortiment laders op de markt, zetten wij de geest van dit baanbrekende product voort.
We geven bestuurders de kracht om meer te bereiken, terwijl ze in de zwaarste omstandigheden en meest krappe situaties werken. Wanneer onze klanten de wil hebben, zorgen wij voor de weg.

Product informatie

Uitgerust met een 55 pk motor is de L75 een veelzijdige en comfortabele lader met een kiplast van 2 564 kg. Een verwarmde cabine, geveerde stoel en andere essentiële kenmerken behoren tot de standaarduitrusting, terwijl een reeks opties u in staat stelt de machine aan te passen aan uw behoeften.

Met een uitstekende combinatie van hoog vermogen, intuïtieve bediening, comfort voor de bestuurder en gebruiksgemak, is de compacte wiellader van Bobcat perfect voor een veelheid van taken, ongeacht de aard van uw werkzaamheden.


 1. Hydraulisch koppelingssysteem met de mogelijkheid om de Bob-Tach™-adapter te gebruiken om te profiteren van goedgekeurde geavanceerde Bobcat-aanbouwdelen.
 2. Automatische rijregeling zorgt voor een dempend effect van de hefarmen voor het beste rijcomfort
 3. Ledlichten voor de openbare weg
 4. Bakniveau-indicator
 5. 5-inch lcd-scherm
 6. Volledig beglaasde deuren voor het beste zicht rondom de machine
 7. ROPS/FOPS niveau II bescherming
 8. Led-werklampen
 9. Pakket voor openbare weg maakt legaal rijden op straat mogelijk
 10. Grote spiegels voor het beste zicht naar achteren
 11. Verwarmde overdrukcabine en airconditioning
 12. Lage raamhoeken voorruit voor goed zicht
 13. Achteruitkijkcamera
 14. Automatische parkeerrem
 15. 2 treden waardoor u gemakkelijk in en uit de cabine kunt komen
 16. Schakel tussen werk- en rijmodi dankzij de 2-snelheidsfunctie (tot 30 km/u in de reismodus)
 17. Selectie van bandenmaten om aan uw behoeften te voldoen
 18. Breed assortiment laadbakken voor alle laadtoepassingen
 19. Hanteer zelfs de meest complexe aanbouwdelen dankzij de geavanceerde aanbouwdeelbediening, het hoge debiet van 100 l/min en de ruime keuze aan aanbouwdelen.

UITSTEKENDE PRODUCTIVITEIT

De compacte wiellader van Bobcat is uitgerust met een machtige motor en een krachtige hoogdebietoptie, en biedt een grote uitbreekkracht in combinatie met een solide stabiliteit. Doe meer, behaal betere resultaten en laat uw bedrijf groeien.

VOLLEDIG ONDER CONTROLE

Laat de machine een verlengstuk van uw handen worden dankzij een intelligent, ergonomisch en intuïtief bedieningsschema, met alle functies binnen handbereik en vele functies voor een betere levenskwaliteit. Alles - van joystick tot soft touch knoppenconsole en jog/shuttlewiel - is
ontworpen voor optimaal gebruiksgemak en binnen handbereik geplaatst. De joystick-console is stevig verbonden met de geveerde stoel - een voor de markt unieke oplossing. Hierdoor blijft de joystick stabiel in uw hand liggen en rijdt u gemakkelijk en soepel, zelfs op oneffen terrein.

BEDIENINGEN AANGEPAST AAN UW WENSEN

Met traditionele besturing krijgt u snelheid of precisie, maar niet allebei. Tot nu. Met ons revolutionaire selecteerbare dubbele bedieningssysteem kunt u precies met de juiste precisie of snelheid werken, wanneer u dat nodig hebt.

STANDAARD BEDIENING OM TE LADEN EN TE DRAGEN

U zult zich onmiddellijk thuis voelen bij de toepassingen voor laden en hanteren. Dankzij de standaard rijbesturingsmodus, waarbij de snelheid van de machine wordt geregeld door het gaspedaal, is het werken met een bak of een palletvork vertrouwd en intuïtief. Bovendien is het schakelen van vooruit naar achteruit nu nog handiger dan voorheen: de FNR-schakelaar, die zich aan de voorkant van de joystick bevindt, blijft de hele tijd dicht bij uw wijsvinger.

EEN DING MINDER OM U ZORGEN OVER TE MAKEN

Voor het eerst worden 2 handige functionaliteiten uit de auto-industrie toegepast op laders. Met de automatische parkeerrem en hellingsassistent wordt de parkeerrem naadloos in- en uitgeschakeld, precies wanneer u dat verwacht.

ERFGOED VAN INNOVATIE

U vindt altijd kwaliteitsmaterialen en een robuust ontwerp in uw Bobcat machine. Dit geldt zowel voor de beproefde, populairste schranklader ter wereld als voor onze nieuwe compacte wiellader. U kunt uw reputatie op het spel zetten voor de duurzaamheid van onze nieuwe machines, die zijn gebouwd met dezelfde betrouwbare onderdelen als andere Bobcat-machines.

WERKELIJK MULTI-INZETBAAR

Moet u voor een specifieke klus meer gebruiken dan alleen de bak? Kies uit een grote selectie compatibele aanbouwdelen voor Bobcat-laders en een krachtige hoogdebietoptie voor tot 100 liter/minuut. Wanneer u geavanceerde aanbouwdelen gebruikt, zoals een keerbezem of een sneeuwblazer, kunt u profiteren van Bobcat's unieke geavanceerde aanbouwdeelbedieningsmodus Met een druk op de knop regelt de gasklepregeling alleen de snelheid van het aanbouwdeel (onafhankelijk van de rijsnelheid van de machine, die wordt geregeld door het gaspedaal met een handige snelheidsbegrenzer). Bovendien kunt u tot 4 functies van het aanbouwdeel bedienen dankzij een handig geplaatst hulpbedieningspaneel.

Technische specificaties

Machinegegevens

Pompcapaciteit (standaard debiet / hoog debiet)
75,40 l/min / nvt
Systeemontlasting bij snelkoppelingen
20,5 MPa
Rijsnelheid (hoog - optie)
20 km/u - 30 km/u
Statische kiplast (recht)
2.953 kg
Statische kiplast (volledig geknikt)
2.564 kg
Statische kiplast met vorken (recht)
2.349 kg
Statische kiplast met vorken (volledig geknikt)
1.985 kg

Afmetingen

Lengte met bak (mm)
5.471,3 mm
Breedte met bak (mm)
1.900 mm
Hoogte cabine (mm)
2.472,7 mm
Hoogte tot bak scharnieren
3.225 mm
Wielbasis
2.100 mm
Draaistraal met bak
2140,20 mm

Motor

Merk / model
2,4 ltr Bobcat Stage V
Brandstof / koeling
Diesel
Koppel bij tpm (SAE JI 995)
41 kW (bij 2600 tpm (ISO 14396)

Gewichten

Bedrijfsgewicht
4.635 kg
Transportgewicht
4.218 kg

Tractie

Standaardbanden
365/70 R18

Fabrieksopties

2 snelheden
standaard
Download machinefiche (pdf)

Wil je meer weten of interesse?

Méér dan 40 jaar ervaring Een resolute keuze voor kwaliteitsmaterieel Ruime voorraad machines, aanbouwdelen en wisselstukken Met 3 vestigingen over gans Vlaanderen garanderen we een snelle en kwalitatieve service
Terug naar boven