Bobcat TL34.65HF Agri

Kan tot 3,4 ton heffen!
Bobcat
  • Het hoogste bereik in de klasse!
  • Snelheidsbeheerssysteem (SMS)
  • Ongeëvenaard gezichtsveld

Product informatie

De Bobcat TL34.65HF telescopische lader kan maximaal 3,4 ton heffen en ladingen op een hoogte van bijna 6,50 meter plaatsen. De Bobcat HF-technologie biedt absolute topprestaties voor de zwaarste klussen, dankzij de beste giekcyclustijden in de markt. De gepatenteerde asymmetrische cabine biedt rondom zicht zodat de bestuurder veilig en comfortabel kan werken. Deze luxueuze AGRI-versie voor de landbouw beschikt over enkele extra Bobcat functies voor het allerhoogste comfort en de allerhoogste prestaties.

Snelheidsbeheerssysteem (SMS)

Houd het toerental hoog als u langzaam moet rijden! Met het Bobcat snelheidsbeheersysteem kunt u de rijsnelheid onafhankelijk van het motortoerental instellen. Zet het motortoerental op de optimale instelling voor het aanbouwdeel waar u mee werkt en stel vervolgens uw rijsnelheid in. Dit is vooral handig voor aanbouwdelen waarbij u langzaam maar met een constante snelheid moet rijden terwijl u een hoog motortoerental nodig hebt.

Hydrostatische transmissie

De hydrostatische transmissie maakt het werken veilig en eenvoudig. Hij levert een hoog koppel en een soepele en nauwkeurige aandrijving. Andere functies van de hydrostatische transmissie zijn:
- handgeschakelde versnellingsbak met twee versnellingen voor optimale snelheid en koppel voor elke klus
dynamisch remmen en een kruippedaal.

HF-technologie

De Bobcat HF-technologie (High Flow - hoog debiet) geeft u, dankzij de beste cyclustijden voor de giek in zijn klasse, extra vermogen wanneer u dat bij de meest veeleisende werkzaamheden nodig hebt. U kunt productiever werken bij een laag toerental: de hydraulische pomp met lastdetectie levert 190 l/min bij 250 bar (150 l/min voor de hulphydrauliek).
Als alle hydraulische functies tegelijkertijd worden gebruikt, leveren de snelstart- en debietdelingssystemen onmiddellijk het volle oliedebiet voor optimale productiviteit.

Ongeëvenaard gezichtsveld

Het door Bobcat gepatenteerde asymmetrische ontwerp van de cabine, rondom volledig van breukbestendig glas, biedt een ruime werkomgeving, ongeëvenaard zicht over 360° en een uitstekend gezichtsveld. Het concept maakt gebruik van een cabine met vijf stijlen, met de rechter achterhoek vrij van blokkerende structuren, terwijl nog steeds maximale bescherming en ROPS/FOPS worden geboden.

Smart Handling System (SHS)

Het Bobcat Smart Handling System. combineert nauwkeurig werken met productiviteit. Met dit unieke systeem kan de bestuurder de snelheid van de giekbewegingen (heffen, kantelen, uitschuiven) met bedieningselementen op de joystick eenvoudig aanpassen. De perfecte oplossing als u zowel veel vermogen als nauwkeurige giekbewegingen nodig hebt. Maximaal aanpasbaar aan het werk waar u voor staat.Multifunctionele en ergonomische joystick

Bobcat levert een enkele joystick, niet mechanisch, niet hydraulisch; de joystick is volledig elektronisch proportioneel voor alle giekbewegingen (heffen, kantelen, uitschuiven), geïntegreerde FNR-schakelaar (rijrichting), bediening van de hulphydrauliek en het instellen van de machine.
Hierdoor krijgt de bestuurder de beste nauwkeurigheid en veiligheid voor het zorgvuldig heffen van ladingen.
Deze joystick kan ook verschillende bewegingen op hetzelfde moment combineren, wat zorgt voor een toename van de productiviteit.
De joystick blijft intuïtief hoewel er meerdere instellingen mogelijk zijn: u kunt de rijsnelheid en het hydraulisch debiet naar de hulpleiding aanpassen.
Daarnaast is deze Bobcat joystick veiliger omdat de bestuurder altijd één hand aan het stuur heeft.

Automatisch omkerende ventilator

De Bobcat ventilator keert de draairichting automatisch om zonder de motor te stoppen om de radiateurs en het rooster van de luchtinlaat efficiënt te reinigen. Voor nog meer gemak in stoffige omgevingen wordt de draairichting automatisch elke 15 tot 90 minuten omgekeerd. En u kunt het systeem nog steeds op elk gewenst moment met een druk op de knop activeren.

Automatische parkeerrem

De automatische parkeerrem zorgt voor extra veiligheid bij dagelijkse werkzaamheden.
Bij een laag motortoerental of als de motor uit staat, wordt de parkeerrem automatisch bekrachtigd, zodat de bestuurder eenvoudiger en sneller kan werken en zich beter op het werk kan concentreren.

Hulphydroliek op de giekkop

Met de hulphydrauliek wordt werken eenvoudiger en efficiënter. Een Bobcat ervaring waar u op meerdere manieren voordeel van hebt: Snelkoppelingssysteem (FCS): hydraulische aanbouwdelen snel en eenvoudig verwisselen dankzij het geïntegreerde drukontlastsysteem, beheer debiet hulphydrauliek (AFM): een percentage van het maximale debiet instellen, continu debiet hulphydrauliek, aftapleiding...

Standaard garantie 3 jaar of (*) 3000 draairen

In tegenstelling tot andere constructeurs geniet een verreiker van Bobcat met vast chassis standaard van een garantie van 3 jaar of (*) 3000 draaiuren! De telescopische laders van bobcat worden ontwikkeld en gebouwd in Europe, op maat van de veeleisende Europese klanten.
(*) wat eerst wordt bereikt.

Technische specificaties

Machinegegevens

Nominale werkcapaciteit
3.400 kg
Hefhoogte op banden
6.415 mm
Werkcapaciteit (bij max. hoogte op banden)
3.400 kg
Werkcapaciteit (bij max. bereik op banden)
1.300 kg
Max. bereik op banden
3.369 mm

Afmetingen

Hoogte cabine (mm)
2.374 mm
Totale lengte (vorkframe)
4.669 mm
Totale hoogte
2.374 mm
Breedte over standaardbanden
2.300 mm

Motor

Merk / model
Bobcat D34
Brandstof / koeling
Diesel
Nominaal vermogen (DIN 6271) bij 2400 tpm
97 kW (130 pk)
Max. koppel bij 1400 tpm
500 Nm
Aantal cilinders / Cilinderinhoud
4 / 3,4 L

Gewichten

Gewicht (ongeladen)
6.690 kg

Tractie

1e/laag bereik (optie 40 km/u)
6 km/u ( - )
1e/hoog bereik (optie 40 km/u)
12 km/u ( - )
2e/laag bereik (optie 40 km/u)
18 km/u ( - )
2e/hoog bereik (optie 40 km/u)
40 km/u ( - )
Download machinefiche (pdf)

Wil je meer weten of interesse?

Méér dan 40 jaar ervaring Een resolute keuze voor kwaliteitsmaterieel Ruime voorraad machines, aanbouwdelen en wisselstukken Met 3 vestigingen over gans Vlaanderen garanderen we een snelle en kwalitatieve service
Terug naar boven