Bobcat TL34.65HF

Een model met Bobcat kennis!
Bobcat
  • Motor met turbocompressor: Bobcat D34
  • Hydrostatische transmissie
  • HF-technologie

Product informatie

Een model met Bobcat kennis!

De Bobcat TL34.65HF telescopische lader kan maximaal 3,4 ton heffen en ladingen op een hoogte van bijna 6,50 meter plaatsen. De Bobcat HF-technologie biedt absolute topprestaties voor de zwaarste klussen, dankzij de beste giekcyclustijden in de markt. De gepatenteerde asymmetrische cabine biedt rondom zicht zodat de bestuurder veilig en comfortabel kan werken. Een model waarin alle Bobcat knowhow is samengevoegd!

Motor met turbocompressor: Bobcat D34

Bobcat heeft met zijn 50 jaar ervaring in motorontwikkeling de D34 motor gebouwd voor hoge prestaties in combinatie met een zeer laag brandstofverbruik. Deze motor voldoet aan de normen van Stage IV/Tier 4 Final zonder roetfilter (DPF) maar met uitlaatgasnabehandelingen als uitlaatgasrecirculatie (EGR), dieseloxidatiekatalysator (DOC) en selectieve katalytische reductie (SCR). De Bobcat D34 is leverbaar met vermogens van 75, 100 en 130 pk. Het hoge koppel wordt bereikt met een eersteklas elektronisch inspuitsysteem, een hogedruk common rail (HPCR) en turbocompressor. Door het compacte design is hij beter te integreren en beter toegankelijk. Ook is het zicht naar rechts vanaf de cabine beter.

Hydrostatische transmissie

De hydrostatische transmissie maakt het werken veilig en eenvoudig. Hij levert een hoog koppel en een soepele en nauwkeurige aandrijving. Andere functies van de hydrostatische transmissie zijn:
- handgeschakelde versnellingsbak met twee versnellingen voor optimale snelheid en koppel voor elke klus
dynamisch remmen en een pedaal voor kruipen.

HF-technologie

De Bobcat HF-technologie (High Flow - hoog debiet) geeft u, dankzij de beste cyclustijden voor de giek in zijn klasse, extra vermogen wanneer u dat bij de meest veeleisende werkzaamheden nodig hebt. U kunt productiever werken bij een laag toerental: de hydraulische pomp met lastdetectie levert 190 l/min bij 250 bar (150 l/min voor de hulphydrauliek).
Als alle hydraulische functies tegelijkertijd worden gebruikt, leveren de snelstart- en debietdelingssystemen onmiddellijk het volle oliedebiet.

Ongeëvenaard gezichtsveld

Het door Bobcat gepatenteerde asymmetrische ontwerp van de cabine, rondom volledig van breukbestendig glas, biedt een ruime werkomgeving, ongeëvenaard zicht over 360° en een uitstekend gezichtsveld. Het concept maakt gebruik van een cabine met vijf stijlen, met de rechter achterhoek vrij van blokkerende structuren, terwijl nog steeds maximale bescherming en ROPS/FOPS worden geboden.

Multifunctionele en ergonomische joystick

Bobcat levert een enkele joystick, niet mechanisch, niet hydraulisch; de joystick is volledig elektronisch proportioneel voor alle giekbewegingen (heffen, kantelen, uitschuiven), geïntegreerde FNR-schakelaar (rijrichting), bediening van de hulphydrauliek en het instellen van de machine.
Hierdoor krijgt de bestuurder de beste nauwkeurigheid en veiligheid voor het heffen van ladingen.
Deze joystick kan ook verschillende bewegingen op hetzelfde moment combineren, wat zorgt voor een toename van de productiviteit.
De joystick blijft intuïtief hoewel er meerdere instellingen mogelijk zijn: u kunt de rijsnelheid en de hydraulische stroming naar de hulpleiding aanpassen.
Daarnaast is deze Bobcat joystick veiliger omdat de bestuurder altijd één hand aan het stuur heeft.

Automatische parkeerrem

De automatische parkeerrem zorgt voor extra veiligheid bij dagelijkse werkzaamheden.
Bij een laag motortoerental of als de motor uit staat, wordt de parkeerrem automatisch bekrachtigd, zodat de bestuurder eenvoudiger en sneller kan werken en zich beter op het werk kan concentreren.

Standaard garantie 3 jaar of (*) 3000 draairen

In tegenstelling tot andere constructeurs geniet een verreiker van Bobcat met vast chassis standaard van een garantie van 3 jaar of (*) 3000 draaiuren! De telescopische laders van bobcat worden ontwikkeld en gebouwd in Europe, op maat van de veeleisende Europese klanten.
(*) wat eerst wordt bereikt.

Technische specificaties

Machinegegevens

Hefhoogte op banden
6.331 mm
Werkcapaciteit (bij max. hoogte op banden)
3.400 kg
Werkcapaciteit (bij max. bereik op banden)
1.300 kg
Max. bereik op banden
3.369 mm

Afmetingen

Totale lengte (vorkframe)
4.669 mm
Totale hoogte
2.290 mm
Breedte over standaardbanden
2.300 mm

Motor

Merk / model
Bobcat D34
Brandstof / koeling
Diesel
Nominaal vermogen (DIN 6271) bij 2400 tpm
97 kW (130 pk)
Max. koppel bij 1400 tpm
500 Nm
Aantal cilinders / Cilinderinhoud
4 / 3,4 liter

Hydraulisch systeem

pomptype
Belastingsafhankelijke pomp
Totaal pompvermogen
190 l/min

Gewichten

Gewicht (ongeladen)
6.550 kg

Tractie

Standaardbanden
405/70-20 14PR Solideal
1e/laag bereik (optie 40 km/u)
6 (6) km/u
1e/hoog bereik (optie 40 km/u)
11 (12) km/u
2e/laag bereik (optie 40 km/u)
16 (18) km/u
2e/hoog bereik (optie 40 km/u)
30 (40) km/u
Download machinefiche (pdf)

Wil je meer weten of interesse?

Méér dan 40 jaar ervaring Een resolute keuze voor kwaliteitsmaterieel Ruime voorraad machines, aanbouwdelen en wisselstukken Met 3 vestigingen over gans Vlaanderen garanderen we een snelle en kwalitatieve service
Terug naar boven