Sleuvenstampers

Bobcat
 • Tot 4 uur werking
 • Goed zicht op de basis
 • Brede selectie aan voetafmetingen

Een kleine machine die grote uitdagingen aangaat. Bobcat's sleuvenstampers zijn uitzonderlijk veelzijdige machines dankzij hun hoge productiviteit en kleine afmetingen.

Product informatie

Trilstampers zijn bedoeld voor kleine verdichtingswerken (greppels, drainage en pijpleidingen) - en dankzij hun eenvoudige transporteerbaarheid worden ze ook vaak gebruikt voor wegwerkzaamheden. Ze zijn geschikt voor het verdichten van asfaltmengsels, gemengde grond, zand, grindmateriaal, leem en klei.
Ons assortiment sleuvenstampers zal bestaan uit 6 modellen, in een reeks van 29 tot 89 kilo. Alle modellen zijn uitgerust met een verminderde vibratiehandgreep en een state-of-the-art CAD berekende gewichtsverdeling, wat maximale veiligheid en comfort voor de bestuurder garandeert. De modellen R60 en hoger zullen een
geïntegreerd hoogteverstelsysteem bevatten.

R30

 • Compacte afmetingen, waardoor het de perfecte keuze is voor smalle ruimtes
 • Lichtgewicht voor het werken op kwetsbaar terrein
 • Ideaal voor glasvezel

R60, R68

 • Krachtig en betrouwbaar
 • Toonaangevende balans
 • 7 verschillende voetafmetingen, waardoor een breed scala aan toepassingen mogelijk is

R60P, R68P

 • Het vermogen en de betrouwbaarheid van de R60- en R68-modellen, met extra functies
 • Motor met verminderde uitstoot
 • Gasklep voor bedieningsgemak
 • Extra luchtfilter gemonteerd op de motor voor een langere levensduur van het product

R70D

 • Dieselmotor, waardoor slechts 1 type brandstof nodig is op de bouwplaats
 • Robuuste machine met hoog vermogen - 60 cm max. verdichtingsdiepte
 • Soepele bediening, ook bij werk op grote hoogte

Download de folder

TypeR30R60R60pR68R68pR70D
MotorHonda GX35Honda GX100Honda GXR120Honda GX100Honda GXR120Yanmar L48
BrandstofBenzineBenzineBenzineBenzineBenzineDiesel
Gewicht29 kg62 kg62 kg68 kg68 kg83 kg
Standaardschoen130 mm280 mm280 mm280 mm280 mm280 mm
Alternatieve schoen80 mm165 - 400165 - 400165 - 400165 - 400230 - 400
Voetlengte260 mm340 mm340 mm340 mm340 mm340 mm

De hoogproductieve, robuuste en slim ontworpen trilstampers maken korte metten met elke verdichtingsbehoefte op elk werkterrein. Dankzij hun robuuste en betrouwbare motoren leveren onze sleuvenstampers een hoog verdichtingsvermogen, terwijl het slimme technische ontwerp hun zwaartepunt laag houdt voor een optimale balans.

Krachtige prestaties

De verdichtingskracht wordt volledig doorgegeven aan het oppervlak, dankzij het praktische ontwerp van de sleuvenstamper.
Met een dergelijke krachtige stoot op uw commando, bent u klaar om elke uitdaging te overwinnen.

Grote stabiliteit

Het uitgebalanceerde ontwerp van de Bobcat sleuvenstampers biedt u eenvoudige controle en voorkomt kantelen. Uw efficiëntie verhogend en uw inspanning verminderend.

Eenvoudig in gebruik

Het praktische ontwerp van de handgreep zorgt voor een veilige grip van alle kanten en biedt een directe zichtlijn naar de voet van de stamper. Hierdoor kunnen bestuurders met precisie werken, zelfs in krappe ruimtes.

Ergonomisch

Met het oog op het comfort van de bestuurder is de handgreep ontworpen om trillingen te isoleren en vermoeidheid tijdens lange diensten te verminderen. Bovendien is de handgreep in hoogte verstelbaar, waardoor er 3 hoogte-instellingen zijn voor optimaal comfort.

Minimaal onderhoud

Het onderhoud is snel en de servicepunten zijn zonder gereedschap toegankelijk. Zelfreinigende filters verlengen de uptime van de stamper nog verder. En de slimme horizontale plaatsing van het luchtfilter verlengt de levensduur van de machine. Om ervoor te zorgen dat er op tijd aan de onderhoudsbehoeften wordt voldaan, kan er een trillingsgevoelige urenteller op de handgreep van de trilplaat worden gemonteerd om u te helpen de werkuren bij te houden.


Wil je meer weten of interesse?

Méér dan 40 jaar ervaring Een resolute keuze voor kwaliteitsmaterieel Ruime voorraad machines, aanbouwdelen en wisselstukken Met 3 vestigingen over gans Vlaanderen garanderen we een snelle en kwalitatieve service
Terug naar boven