Bobcat T650

Maximale reikhoogte op elk terrein
Bobcat
  • Premium cabine voor meer bedieningsgemak
  • Optimaal zicht
  • Overal inzetbaar, hoger rendement

Product informatie

Overal verder

De Bobcat T650 heeft een kiplast van maar liefst 3.632 kg en een pompcapaciteit tot 126,9 L/min. Een verschil dat u op het werk zult ervaren en u zal helpen meer, sneller en beter te werken. Productiviteit van uw investering die nog verhoogd wordt door een vereenvoudigd onderhoud en reparatie, en een compleet nieuw technisch ontwerp gekoppeld aan verbeterde duurzaamheid.

De T650 schranklader beschikt over giekarmen met een verticaal hefpad die uitermate geschikt zijn voor hef- en vervoerswerkzaamheden, maar ook voor materiaalhantering. De hefhoogte van de nieuwe laders met verticaal hefpad is groter dan die van machines van de vorige generatie. In combinatie met het geoptimaliseerde hefarmontwerp kunnen bestuurders hierdoor zwaardere ladingen hoger tillen, waardoor het werken met trucks met hoge zijkanten, hoppers en pallets met zwaar materiaal eenvoudiger is.

Meer bestuurderscomfort

De nieuwe cabine is geconstrueerd in overeenstemming met het axioma dat hoe prettiger een bestuurder zich voelt, des te productiever hij/zij zal zijn. De drempel van de cabinedeur is verlaagd en het formaat van de cabinedeur is vergroot, waardoor het voor bestuurders gemakkelijker is in en uit de cabine te stappen.

Superieure prestaties

Als u topprestaties in een kleiner pakket wenst, dan is dit de lader voor u. Daarbovenop hebben we de machine verbeterd met 20% sterkere hydrauliek voor betere prestaties van de aanbouwdelen. Grotere brandstofcapaciteit, krachtigere en helderdere verlichting en heel veel andere voorzieningen zullen u tijd en moeite op het werk besparen.

Duurzaamheid

Bobcat laders zijn wereldwijd bekend om hun geharde duurzaamheid. Dankzij zijn heavy-duty constructie, de bescherming van de onderdelen en een superieur ontwerp, overtreft de Bobcat lader alle anderen, optimaliseert hij de werktijd, biedt hij meer comfort en is hij nog steeds de meest onderhoudsvriendelijke lader.

Onderhoudsgemak

Makkelijke toegang tot routine onderhoudspunten – dagelijks onderhoud is snel en makkelijk gedaan. De openzwaaiende achterklep en de dwarsgeplaatste motor zorgen voor eenzijdig onderhoudsgemak. De kantelbare cabine verschaft eenvoudige toegang tot de hydrauliek. Dit alles resulteert in ongeëvenaarde toegang tot de punten voor routine- en langetermijnonderhoud.

Technische specificaties

Machinegegevens

Nominale werkcapaciteit
1166 kg
Kiplast
3331 kg
Pompcapaciteit (standaard debiet / hoog debiet)
87.1 / 115.5 l/min
Systeemontlasting bij snelkoppelingen
238 - 245 MPa
Rijsnelheid
10,6 km/h

Afmetingen

Lengte met bak (mm)
3474 mm
Breedte met bak (mm)
1880 mm
Hoogte cabine (mm)
2065 mm
Hoogte tot bak scharnieren
3149 mm

Motor

Merk / model
Kubota / V3307-DI-TE3
Type
Turbo
Brandstof / koeling
Diesel / vloeistof
Maximaal vermogen bij tpm (SAE JI 995)
55.4 (bij 2400 tpm) kW
Koppel bij tpm (SAE JI 995)
264 (bij 1600 tpm) Nm
Aantal cilinders / Cilinderinhoud
522754 cm³
Inhoud brandstoftank
103 l

Gewichten

Bedrijfsgewicht
4282 kg
Transportgewicht
4055 kg

Tractie

Standaard rupsbanden
320 mm

Besturingsopties

Bobcat standaard (voetpedalen / stuurhendels)
standaard
Geavanceerde handbediening (AHC)
optioneel
Geavanceerd besturingssysteem (ACS)
optioneel
Selecteerbare joystickbediening (SJC)
optioneel

Fabrieksopties

Hoog-debiet-hydrauliek
optioneel
Gesloten cabine met verwarming
optioneel
Gesloten cabine met verwarming en airconditioning
optioneel
Deluxe-instrumentenpaneel
optioneel
Rolophanging
optionnel
Power Bob-Tach™
optioneel
Download machinefiche (pdf)

Accessoires voor Bobcat T650

Wil je meer weten of interesse?

Méér dan 40 jaar ervaring Een resolute keuze voor kwaliteitsmaterieel Ruime voorraad machines, aanbouwdelen en wisselstukken Met 3 vestigingen over gans Vlaanderen garanderen we een snelle en kwalitatieve service
Terug naar boven